Moš varētu kādu reizi savākties. Uztaisīt Bronze member party. ♦
Originally posted by Huseens
LOL ♦
Originally posted by Huseens
Uz basic party vairāk cilvēku būs
Originally posted by lolsplitpot
Eu, ko. Visi latvieši aizmukuši/paspēlējuši jau naudu?![]()
![]()
Vienmēr var būt labāk, jāsaka tā ![]()
Man ir doma saņemties un sestdienas vai svētdienas rītā uzspēlēt Midnight Madness (40K gtd). Jāskatās, kā būs ar ballēšanos ♦ Ir kāds, kas arī fulltiltā čakarējas?
dziivoju kkaadu 25BI zem all in EV NL25 peedeejaas 4k handos ♦ takaa sajuutas nav pashas labaakaas ♦
+ vel pēdējā mēneša laikā vel kādi 350$ zaudēti turnīros, kas ir ap 50BI
+ universitātē sesija nav tā spīdošākā
FML ♦
Chau visiem, decebrī ar pokeru smagi gāja, tāpēc tagad esmu mēnesi paņēmis jaunu zināšanu un stratēģiju apguvei, cerams ar februāri un svaigu galvu, atgriezīsies peļņa
tieši tāpēc, ka netika izmantots PS150 kods, netiek arī skaitīts kā konts no viņu puses
Galīgi sūdīgi iet mēģinu visu laiku beatot NL5 bet nesanāk.... grindoju NL2 24tables profitu no turienes jau esmu dabuujis ~210$ , laikam apsveru domu tuvakaja laika nomainit istabas , jo tie bad beati jau man aknaas sēž kas notiek NL5...
gribu iet no pokerstariem uz Fulltiltu vismaz +rakebacku dabūšu kā 24galdu grinderim buus izdevigak...
Originally posted by Shakalis
Galīgi sūdīgi iet mēģinu visu laiku beatot NL5 bet nesanāk.... grindoju NL2 24tables profitu no turienes jau esmu dabuujis ~210$ , laikam apsveru domu tuvakaja laika nomainit istabas , jo tie bad beati jau man aknaas sēž kas notiek NL5...
gribu iet no pokerstariem uz Fulltiltu vismaz +rakebacku dabūšu kā 24galdu grinderim buus izdevigak...
nu es tev iesaku palasīt kādu grāmatu vai noskatīties kaudzi ar video.
Tu jau to dari? Ļoti labi. tas nekad nevar būt par daudz. vnk nevajag visu likt uz bad beatiem. bad beati notiek. Bet iespējams tu zaudee citos spotos
nu es tev iesaku palasīt kādu grāmatu vai noskatīties kaudzi ar video.
Tu jau to dari? Ļoti labi. tas nekad nevar būt par daudz. vnk nevajag visu likt uz bad beatiem. bad beati notiek. Bet iespējams tu zaudee citos spotos
Pilnīgi piekrītu tev ir vietas kur savu kļūdu dēļ zaudēju es pat pilnīgi tam piekrītu , bet ir arī vietas kur patiešām esmu flopā liels favorits bet turna vai riveraa nu parsvaraa riverā nēsmu vairs...
Tieši tā tagad daru skatos video... pārlasu stratēģijas rakstus... atsvaidzinu stratēģijas zināšanas un cenšos uzlabot savu spēli.
Originally posted by Shakalis
man liekas, ka FTP maksimālais ir 16 galdi.
es ieteiktu spēlē mazāk galdus līdz tu vari vinnēt NL5, tad tik liec klāt līdz 16 vai 24.
ja spēlē 4-6 galdus, tad uztaisi video kā tu pokero un noskaties, moš palīdzēs
Tik daudz, ka pilniigi vajadzetu noorganizet kadu miniturniiru. Nu vai vismaz iedzert ♦
liela dalja jau nebūs vienā pilsētā.. es domāju rīgā. 50% nemaz nepacentīsies atnākt un paliks mājās grindot. es domāju ka tas būtu fails