Skip to forum
Notifications
Clear all

Serbia

76 Posts
50 Users
0 Reactions
23.5 K Views

za sve pokerase iz srbije addujte me na xfire pa mozemo tamo da pricaamo i ta sranja:) zeromaker93

Reply
kirezafirov

Vidim da nas ima puno od balkanu.
Ja igram bss u pocetak mi je islo lose ali sada ide bolje.
Imam jos mnogo da naucim ali samo polako jer niko nije postao milioner preku noc.
Pozz svima od Makedonija

Reply

Poz pokerasi :) ja sam iz BG-a a uglavnom igram na Everestu i Full tiltu.
Sve nove clanove bi savetovao da posle odabira sajta i dobijenog kapitala odaberu vrstu igre (kes, STG , MMT) i procitaju pocetne strategije za iste.

Iznenadice vas koliko su zapravo dobre :)

Moj nick na tiltu i everestu je Matke47

Reply
grrensatan

Pozdrav iz Senta!

Reply

Glasajte za Gugi19 da se srbija pojavi na featured table pokerstrategy-a =)

link The Featured Table: Place your vote now

glasanje do veceras

Reply

Dobro dosli svima.

Ako ima-te tolko ljudi iz ex-yu mozemo da otvorimo community? ajde nadzi jos ludi iz ex-yu daj tvoj "referral" link sa svi drugari na feijsbook, twitter, e-mail etc a i igraj te puno. Trebamo Black Members iz ex-yu

Zelim svi puno srecno na stolima!

Reply
Nemanjal87

Retko otvaram forum, ali videh Srbija i iznenadio sam se. :) Sta ima ljudi? Kako ide?

Reply

POZDRAV LJUDI IZ NOVOG SADA,KAKO IDE IMA LI NEKIH ZANIMLJIVIH TURNIRA...?PROBAO SAM MNOGE SAJTOVE,I ODLUCIO DA SVOJU IGRU GRADIM I UNAPREDJUJEM NA POKER STARSU...

Reply

Pozdrav brkica88ns

Ja sam nasao najbolje turnima na stars.

Kako ide ljudi sa strategom articles?

Na koje jezik citas/gledas strategy?

Reply
Saka000

Ima li koliko Podgoricana ovdje a da jos igraju na nekim platformama?

Reply
Meda1985

Pozdrav svima! Malo nas je nešto još uvek!

Reply

Poz svima,

Otvorio sam nase mestasce na Poker strarsima "Srbija". Mozemo sami da se organizujemo, super su napravili, mozemo da pravimo turnire kakve hocemo samo treba da nas se skupi koliko toliko.

Grupa je vec otvorena pa se prijavite ako zelite. Turniri su zatvorenog tipa tj. samo za clanove grupe. Turniri su od 1.10$ pa na dalje kako se dogovorimo.

Evo vam link

- Open the main poker lobby, then click on the Home Games tab
- Click the 'Join a Poker Club' button
- Enter my Club ID number: 349252
- Enter my Invitation Code: POKERFACE

Cisto da dodam da ja licno nemam nista od ovoga osim ljubavi prema igri i zelji da se tamo druzimo. Pokerstars uzimaju standardno kao i za ostale turnire.

Aj pa se vidimo....

Evo vam i moj mail ako vam zatreba:"bogdanskrbina@yahoo.com

Reply
Saka000

Ljudi,ja puko ovih 50$ negdje prije mjesec dana.Bio sam strpljiv al jednu noc da se napravim faca pred drugovima poceh da igram veci level i tako pade bad beat i cao sa parama,pa sam mislio da ako ima neko iz PG da je zainteresovan da mi preko kartice uplati a da je to vec radio.

A inace ko je zainteresovan dajem 20% od uplate,znaci ako se dog da mi prebaci 200e ja poklanjam 40e,mislim da je posteno.Igram na full tiltu a ko hoce da se dogovaramo neka salje e-mail na saka.carbon1@gmail.com

Pozdrav iz Podgorice...
Slaven

Reply
Mako2d2f

Ljudi, glasajte za naseg coveka da dobije 100$ od pokerstrategy-ja

Vote for the thread of the month

Ime topika je "Poke Her Jokes" by vuksan :)

Unapred zahvalan

Reply
boby6688

Pozdrav i od mene. Tek sada sam video da imamo naš poseban kutak ovde

Reply

Pozdrav svima.

Ja sam rodjen od kude Nis ali doso u Toronto 1975e.

Tek sam poceo da igram pre malo vise od nedelju dana na William Hill I igram samo 2NL.

Jutros sam se probudio sa 24 poena i izgleda da cu dobiti srebrnu prilicno brzo.

Slazem se da je vazno da pocetnici procitaju strategiju i igraju nesto prema njom. Ona me dobro sluzi do sada.

Reply
boby6688

Zaboravio sam da se predstavim. Ja sam Slobodan, iz Nisa sam. Trenutno igram NL4 na Party Pokeru i MTT na Full Tilt-u. Na Party Pokeru sam dobio ovih pocetnih 50$ i sada mi je ostalo 10$. Bio sam spao na samo 3$ ali sam uspeo da se povratim na malo preko 10$. Na Full Tiltu sam proslog vikenda na freeroll turniru bio 5 i dobio 13$ tako da sam poceo i tamo da pravim Bankroll igrajuci MTT 45 i 90.

Reply

E drugari moram da se pohvalim....

Bio sam 4 od 6000 ljudi na turniru 2.2$ na pokerstars i uzeo sam 670$.

To mi je definitivno najbolji rez. Bio sam jednom sesti i to je to. Jedino mi je krivo sto mi ovi ovde ne racunaju strategy poene sa pokerstarsa a meni se nijedan drugi sajt ne svidja.

Inace igram Fifty50 i mogu toplo da vam preporucim. Ima gomila kretena koji olako bacaju pare.

Otvorio sam grupu na pokerstarsima SRBIJA pa ko hoce da se druzi nek se prijavi. Mozemo da pravimo turnire po nasoj volji.

Evo linka:

- Open the main poker lobby, then click on the Home Games tab
- Click the 'Join a Poker Club' button
- Enter my Club ID number: 349252
- Enter my Invitation Code: POKERFACE

Aj u zdravlje....

Reply
pericas1991

ljudi, pozdrav iz Vrsca, igram NL BSS na betmost pokeru NL20, mada sam u procesu ucenja, jos ne zaradjujem od casha, a na starsu igram mt sngs i mtts, tu sam dosta dobar, igram do 38$ 45mans i 12$ 180s.. ;) uglavnom, voleo bi da upoznam likove iz okoline vrsca ili iz samog vrsca koji se bave malo ozbiljnije od tipova koje vidjam u vrsackom poker klubu...

Reply
Gerovit

Drugari,

ima li koga ovde, zadnji post pre crnog petka? Kao da ste amerikanci ili se solidarisete sa njima.
Ja sam Milan iz Bg-a igram sng's na puno sajtova, bilo bi lepo da se organizujemo pa da napravio neki nas ili ex-yu komjuniti.
Ako neko igra sng moglu bi neki sweat session.

U zdravlje.

Reply