Skip to forum
Notifications
Clear all

LTU - Lithuania (Lietuva)

338 Posts
89 Users
0 Reactions
95.9 K Views

Žiū, kad nemažai liaudies iš tos Lietuvėlės susirinkę

Reply

gal kas hu sng lošiat aktyviai ir norėtumėt per skype grupę pakurt? arba gal jau yra tokia lietuvių?

Reply
itsmebitch

Normalia čia lietuvaičių.. :)

Reply
NightFrostaSS

tik kad tyli paprastai visi

Reply

tai ką čia prišnekėsi vienoj temoj

NFS, tu PLO kiek pamenu žaist pradėjęs. Tik HU ar ir SH?

Reply
NightFrostaSS

Viską apie nieką šenekėt galima. :f_biggrin:

Na būvau aš tą PLO pradėjes bet va ir nedasimokiau iki galo. :) Daugiausia tai HU bandžiau ir visai gerai ejos, o su shorthanded sunkokai gavos, nu ir NL panašiai man tai matyt persiduoda kažkiek. :f_biggrin: Bet paskuj aptingau ir šiaip atostogavau daugmaž, o dabar pinigu reik tai NL žaidžiu ir PLO atidedu ateičiai. :f_biggrin:

Reply
itsmebitch

Aš PLO bandžiau laužt.. Bet prapilinėjau puse NL profito..:)

Reply
biogas

Gal kas sng wizard'o kreka kur uzmatet? Vis virusuotus randu...
Taip pat, Gus Hanseno knygute gal kas pdf turit ir norit pasidalinti? Zinau kad micro MTT jo budai kazin ar labai veikia, bet idomus maniako mastymas (rushe labai praverstu, kur nits'u pilna).

Reply
NightFrostaSS

Originally posted by itsmebitch

Su SH ir man panašiai ėjos, o microstakes prisiverst lošt persunku. :f_biggrin:

Reply
itsmebitch

Originally posted by NightFrostaSS

Originally posted by itsmebitch

Su SH ir man panašiai ėjos, o microstakes prisiverst lošt persunku. :f_biggrin:

Tai jo, nafig šito reik. :)

Reply

@biogas: knygutę google susirask :) Rašyk knygos pavadinimą ir gale pridėk .pdf lengvai rasi :)

@NFS, itsmebitch: :f_biggrin: nu aš tai ramiai nuo micros pradedu PLO25 SH :f_cool: Minuse, bet labai mažas sample, tai nesiskaito Income'as pakankamas iš sngs kol kas, bet užpisa tik vakarais po 6-8 valandas žaist(nėr traffico kitu laiku). Tikiuosi greit PLO100 pasiekt, coachingus pradėjau imt, tai čiuju nebus problemų :)

Į longtermą žiūrėt reikia ir nebus sunku prisiverst micros palošt kartais

Reply
NightFrostaSS

Po 6-8 val žaist? :f_eek: Va čia tai pro gaunies. :f_biggrin: Aš tai pro atostogautojas, 50val per mėn kad sužaidžiu tai laimingas būnu. :f_biggrin: Bet bandau šiektiek increasint volume pastaruoju metu.

O trafficas tai visur vienodai žiaurus pastaruoju metu rytais po black friday. Reik vėl pradėt miegot iki vakaro. :f_biggrin:

Reply

Tai kad kitaip neišeina, $/hour kristų :f_biggrin: Apie valandą užtrunka kol pakankamai stalų atsidaro ir paskui dar ~1,5 valandos užbaigt sessioną. Tai čia per ~2,5 valandos išeitų ~30 geimų tik, o taip per 5 valandas 100 geimų lengvai. Man 100val per mėnesį yra mažai :f_biggrin:

Nu MT Sngs tai traffico rytais ir prieš black friday nebuvo :) Nuo kokios 13-14h geriausiu atveju pradėt žaist galima(nors čia ir yra rytas man :f_biggrin: ). Bet ir tai, 30+ stalų be šansų būdavo, nuo 18-19h prasideda veiksmas :f_biggrin:

Reply
biogas

Kas nors is profu padarykit akcija: nemokamas coachingas (kokia 1h ar hand review) lietuviskam fishui, uz kokius nors nuopelnus :].

Reply

Originally posted by biogas
Kas nors is profu padarykit akcija: nemokamas coachingas (kokia 1h ar hand review) lietuviskam fishui, uz kokius nors nuopelnus :].

Fishas galetu tiesiog paskaityt straipsnius ir perziuret video pamokas, vietoj to, kad lauktu coachingo nukrentancio is dangaus ;)

Reply
biogas

Matai viena yra zinoti info, visai kas kita ja panaudoti losiant. Losiant atrodo, kad lyg ir ok viska darai, bet patyrusi akis mato daugiau, nei bandantis laimeti fishas.

Reply
Aruniux

nu sveiki lietuvaiciai, as ir bandau cia kapstytis tik sunkiai sekasi, vis nesurandu stiliaus kuris man padetu auginti BR, losiu tiek cash game, tiek SnG low 6-9man, kartais koki big turnyra low stake. net nzn visur apie 0 arba zemyn eina, tai gal patarsit kas FT geriausiai augina BR, ar gal net ne FT reikia to ieskot _biggrin:

Reply

sveikas

Reply
NightFrostaSS

Originally posted by Aruniux
nu sveiki lietuvaiciai, as ir bandau cia kapstytis tik sunkiai sekasi, vis nesurandu stiliaus kuris man padetu auginti BR, losiu tiek cash game, tiek SnG low 6-9man, kartais koki big turnyra low stake. net nzn visur apie 0 arba zemyn eina, tai gal patarsit kas FT geriausiai augina BR, ar gal net ne FT reikia to ieskot _biggrin:

Susikoncentruok į vieną žaidimą pradžiai, o ne lakstyk nuo vieno link kito. Geriausia augint mažus br spėju būtu HUSNG.

Reply
Aruniux

ta prasme as kuri laika losiau nl5-nl10 cash game, poto kuri laika tik SnG 6-9man, o dabar noriu islaikyt iron man silveri, i diena renku bent jau po 50 tasku, tai jei palosi koki 800-1000 handu nl5 ir surenki 50tasku ok, bet jei sulosus 400-500 matai kad nesiseka, tai tada nebelosi cash game o ta diena sulosi koki 10-20 SnG priklausomai nuo to ar 1$ ar 2$. tam kad damustum iki 50 tasku. o kas yra HUSNG ne visai dar i visus trumpinius isikirtes

Reply