Skip to forum
Notifications
Clear all

LTU - Lithuania (Lietuva)

338 Posts
89 Users
0 Reactions
95.9 K Views
itsmebitch

Originally posted by Aruniux
ta prasme as kuri laika losiau nl5-nl10 cash game, poto kuri laika tik SnG 6-9man, o dabar noriu islaikyt iron man silveri, i diena renku bent jau po 50 tasku, tai jei palosi koki 800-1000 handu nl5 ir surenki 50tasku ok, bet jei sulosus 400-500 matai kad nesiseka, tai tada nebelosi cash game o ta diena sulosi koki 10-20 SnG priklausomai nuo to ar 1$ ar 2$. tam kad damustum iki 50 tasku. o kas yra HUSNG ne visai dar i visus trumpinius isikirtes

Galiu pasakyt tik vieną, jei nori gero BR nesivaikyk jokių bonusų ir statusų..
Nes labai sunku yra surast aukso viduriuką tarp protingo žaidimo ir noro rinkt taškus.
Mano draugas bandydamas pasiek SN status PS'e sudegino 32k BR (Shotais į NL 1k/ 2k). Mokykitės iš kitų klaidų vyrai.

O žaisk tai kas Tau teikia daugiausia malonumo, jau seniai pastebėjau kad jei žaidi jausdamas malonumą tai tas ir BR greit auga. Pvz.: Aš kad ir normaliai pliusuoju NL 400 vistiek dabar mokaus PLO 50 ten neuždirbdamas tiek kiek galėčiau, mat tai man patinka.
P.S. Nesupraskit manęs neteisingai. :)

Reply
Aruniux

tai jeigu nerenku tasku, tai nemoku nusibrezti linijos kiek losti :) nes laiko turiu daug galiu kad ir 8val i diena losti jei darbo mazai :)

p.s. o kas liecia malonuma, tai man pats pokeris teikia malonuma _biggrin: ir zinoma kai laimi tada ir malonumo daug, pvz SnG losi losi ir lieki koki 4 3 prizines, bam nusilackina koks meme ir susinervini.
cash game ta pati istorija, augini augini bb po bb + 2 + 3 +5 +3 +2 ir tik bam kokius KK ar AA nukala setukas ir tavo valandos darbas - buy in _biggrin vel sunervina _biggrin: tai va ne nzn ka cia daryt _biggrin:
ziuriu i blogus kaip zmones SnG augina BR ten greiciau auga negu cash game atitinkamam pinigu lygy, bet kai padarai koki 8-10game swinga zemyn, vel nervai sukyla _biggrin:

Reply
itsmebitch

tai jeigu nerenku tasku, tai nemoku nusibrezti linijos kiek losti :) nes laiko turiu daug galiu kad ir 8val i diena losti jei darbo mazai :)

p.s. o kas liecia malonuma, tai man pats pokeris teikia malonuma _biggrin: ir zinoma kai laimi tada ir malonumo daug, pvz SnG losi losi ir lieki koki 4 3 prizines, bam nusilackina koks meme ir susinervini.
cash game ta pati istorija, augini augini bb po bb + 2 + 3 +5 +3 +2 ir tik bam kokius KK ar AA nukala setukas ir tavo valandos darbas - buy in _biggrin vel sunervina _biggrin: tai va ne nzn ka cia daryt _biggrin:
ziuriu i blogus kaip zmones SnG augina BR ten greiciau auga negu cash game atitinkamam pinigu lygy, bet kai padarai koki 8-10game swinga zemyn, vel nervai sukyla _biggrin:

Yra tam sprendimas.

Reply
Aruniux

koks? _biggrin:

Reply
itsmebitch

Daugiau Volume.
Kuo daugiau stalų, tuo mažiau tilto.

Reply
Aruniux

kuo daugiau stalu, tuo daugiau klaidu :) man patogiausia lost vienu metu su 3-4

Reply
itsmebitch

kuo daugiau stalu, tuo daugiau klaidu :)

Iki tam tikros ribos.

Reply
biogas

Originally posted by itsmebitch
Daugiau Volume.

O po sesijos paziuri i red line HM'e ir tada massive tiltas pareina ;].

Reply
itsmebitch

Originally posted by biogas

Daugiau Volume.

O po sesijos paziuri i red line HM'e ir tada massive tiltas pareina ;].

Būna, būna. Bet tada pasižiūri į viršuj esančius septynis 3x didesnius skaičius rodančius žalius line'us ir tiltas pereina į seksualinį pasitenkinimą. :)

Reply
NightFrostaSS

HUSNG = heads up sit and go.

O kas liečia volume tai čia kaip kam, aš kaip tik bandes ją increasint skaudžiai pasibaigdavo tai koncentruojuos į quality > quantity. [:

Reply
staktas

Sveiki tautiečiai ;)

Kas nors dalyvausit NL BSS mokykloj? ;)

Reply
biogas

Būna, būna. Bet tada pasižiūri į viršuj esančius septynis 3x didesnius skaičius rodančius žalius line'us ir tiltas pereina į seksualinį pasitenkinimą. :)

Tai va man ir idomu kaip ta zalia virs raudono pakelti. Ar reikia losti loose, suckout'inti ir zalia eina virsun. Nes kiek mano grafikai (menkas volumas tik) rodo, tai skirtumas jau apie 30% BR...

Reply
itsmebitch

Originally posted by biogas

Tai va man ir idomu kaip ta zalia virs raudono pakelti. Ar reikia losti loose, suckout'inti ir zalia eina virsun. Nes kiek mano grafikai (menkas volumas tik) rodo, tai skirtumas jau apie 30% BR...

Ne, reik tik mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis.

Reply

Sveiki lietuvaičiai :) žiuriu atsigauna tema šiek tiek, tai galvoju reikėtų prisitrint į pokalbį :f_cool:

Reply
Aruniux

tai jei jau prisitrynei tai patark noobam tautieciam nuo ko pradeti, i ka koncentruotis, kokius geresnius Video iki gold lygio parekomenduokit :)

Reply
biogas

Ziu, nemazai tautieciu diamondus uzsikele :O

Reply

Tai kas is to diamond statuso, maike gavau ir tiek, o sėdžiu NL25 užstriges :)

Reply
itsmebitch

Originally posted by vaidag
Ir ta pati maikė lieva.

Reply

Originally posted by vaidag
Ir ta pati maikė lieva.

Tai jo pasiemiau vienu dydžiu didesnę nei ištikrųjų yra, vistiek per maža

Reply
biogas

NL25 ir diamond?? Tai cia kiek reik lost kiaura para ir po 24 stalus? O i diamond tusus xaliavai nekviecia PStrategy?

Reply