Skip to forum
Notifications
Clear all

LTU - Lithuania (Lietuva)

338 Posts
89 Users
0 Reactions
95.9 K Views
itsmebitch

Originally posted by biogas

Originally posted by itsmebitch

Originally posted by vaidag

Aš tai dabar bandau po truputį mest pokerį. ;)

Dėl ko? :)
Todėl kad mano nuomone pokeris yra bevertis užsiėmimas, svarstau galimybę būti teisininku arba įsteigti savo verslą ir nuveikti kąnors labiau reikšmingo. ;)

Pokeris irgi verslas, tik nekontroliuojamu faktoriu maziau nei tikram versle ;].

Beje taip ir nedetalizavai, kas lietuvoj taip blogai, kad i rusija pabegai. Del kainu tai jo, bet paprastai del to zmones i vakarus bega.

Pokeris man kažkaip kaip ir daugumai kitų atrodo "free loader'ių" užsiėmimas.

O dėl Rusijos, pagrindinis dalykas dėl ko ten keliavau, buvo mano minetas draugas rusas. O ir kainos žemesnės negu Lietuvoj. :)

Reply

Matyt pinigų jau užtektinai turi jei taip šneki, nes tokius limitus betainant kaip rojui gali gyvent :) o verslą su pokeriu suderint nėra problema, nes vistiek žaidi kada nori ir kiek nori :)

Reply
Aruniux

jo jeigu nori kanors gero nuveikt siam pasauly ismokink mane tokiam lygy cash game issilaikyti _biggrin:

Reply
Aruniux

http://www.wsop.com/tournaments/chipcounts.asp?grid=821&tid=11446

36 Inesa Paberzs 73,000 Vilnius Lithuania

10k$ buy in va kazkas ir musu varda reklamuoja _biggrin:

Reply
itsmebitch

Originally posted by Aruniux
jo jeigu nori kanors gero nuveikt siam pasauly ismokink mane tokiam lygy cash game issilaikyti _biggrin:

Geriau jau kartu prisiliuobt.

Reply
biogas

Tai kad pirma BR reik pasidaryt, tik po to laikytis :].

Reply
Aruniux

Geriau jau kartu prisiliuobt.

Pirma prisiliuobt o tada i NL100 eit _biggrin:

Reply
Aruniux

Tai kad pirma BR reik pasidaryt, tik po to laikytis :].

tai sitas irgi ieina i pamokas _biggrin:

Reply
NightFrostaSS

Ai nl100 visi kaip prisiliuobe ir žaidžia. :f_biggrin:

Reply

Meginau shot'a į NL50 2 ilgos sesijos po 3k handu ir 10BI žemiau EV, nemėgsta ten manęs :/

Reply
biogas

Man tai idomu ar NL50 NL100 tinka visi tie navarotai, kuriuos apraso pro savo bestseleriuose, ar visgi ABC pokeris geriau veikia? Cia biski toks mano leak'as buvo, kad fisham micro steikuose per daug respekto laikiau, prisiskaites Gordono.

Reply

Bent jau man taip atrodo, kad šiek tiek skirias lygiai ir vienur tinka tie navarotai, kitur ne. Kiek žaidžiu dabar NL50 tai nereikia ten jokiu super duper creative moves daryt, žaidi savo vietoj kartais pamaišai kokių nesamonių ir viskas ok :)

Reply
itsmebitch

Man tai idomu ar NL50 NL100 tinka visi tie navarotai, kuriuos apraso pro savo bestseleriuose, ar visgi ABC pokeris geriau veikia? Cia biski toks mano leak'as buvo, kad fisham micro steikuose per daug respekto laikiau, prisiskaites Gordono.

Kad žinok tas pats ABC pokeris daugmaž iki NL200 laikos.

Reply
biogas

Pasigirkit kas kuriuose kambariuose losiat ir kodel?
As tai Tilte, pagrinde, nes yra akademija, kas begineriui labai zjb. Ir rush yra.

Reply
itsmebitch

Pasigirkit kas kuriuose kambariuose losiat ir kodel?
As tai Tilte, pagrinde, nes yra akademija, kas begineriui labai zjb. Ir rush yra.

GNUF, Cake

Reply

ką manot apie FT dabartinę situaciją?

Reply

ka cia bemanysi, nuplauke pinigeliai, uz kuriuos taip norejau isigyti nauja automobily, so sick

Reply

Gal kas iesko darbo Maximoj kasoje? Galiu padet

Reply
NightFrostaSS

Originally posted by phantommm92
ką manot apie FT dabartinę situaciją?

Nu aš pinigus laikyčiau prarastais, jei atgausi tai good, bet daug vilčiu į tai nedėčiau, o ir laiko greičiausia nemažai užtruks kol juos atgausi. Aišku dar bus matyt kas kaip, bet pvz jei ir dabar paleistu online FT taigi masiniai cashoutai prasidetu, o kai FTP ir taip panašu kad nieko gero ten tų kapeikų nebesukrapšto tai ir bankrotas turetu būt.

Nu aišku čia viskas tik IMO, mažai ką tuom domėjaus pastaruoju metu, pats prieš savaitę kitą iš ten nusiemiau pinigus "dėl viso pikto". :)

Originally posted by cubinis
Gal kas iesko darbo Maximoj kasoje? Galiu padet

xDDD

Reply

vat jo, tas ir neramina, kad kai paleis, bus masiniai cash out, kas gali nuvest į bankrotą. įdomu, kas ten bus. on the other note, jei gali užsiauginti BR vieną kartą, galėsi ir antrą, tik stipresnis būsi :f_cool:

Reply