Dar ruošiausi šiandien padaryti depositą, kad rakeback gaučiau iš FTP, galiu džiaugtis, kad nepadariau, bet iš kitos pusės 150$ liko kyboti ore..
Originally posted by phantommm92
vat jo, tas ir neramina, kad kai paleis, bus masiniai cash out, kas gali nuvest į bankrotą. įdomu, kas ten bus. on the other note, jei gali užsiauginti BR vieną kartą, galėsi ir antrą, tik stipresnis būsi![]()
Aha, kai BR augini 2 su biskiu metus, ir viskas nuplaukia per viena diena, tai tada NAFIK. Vsio paluzau baisiai, manau negalesiu paziureti i pokeri artimiausius pora menesiu. Manau, kad sukrapstyciau pinigus naujam BR zaist NL25, bet tai kaip zaist, kai mintyse vis sukasi mintys apie -15k, iskart suknistas tiltas apima....
Nezinau kaip jauciasi Begalybe, dzynaslt, nes pas juos pinigai ne ka mazesni sukasi...
Ne tau vienam, man ir dabar tik -10k galvoj. Pora dienu reiks gerai pagert po to ziuret kas cia gausis.
Nu žinot kad tiek laikėt net ir po black friday tai patys biški bepročiai, kas kad moneybookeriai neveike, buvo kitų būdų cashoutint. Nu dar suprantu jei žaidėt kokį NL1k+, bet žemiau žaidžiant jokio reikalo nebuvo tiek daug bi laikyt.
Laukiau nemazai kol prades veikti moneybookers. Pries daugiau nei savaite padariau withdrawal per webmoney iki siol jokiu ziniu. Uzjauciu jus uzjauciu ir save. Ka teks eiti lost i euro situs. O atgausim ar neatgausim tai ce jau neverta spekuliuot. Reik pradet is naujo
Uzkelem viena karta uzkelsim ir kita.
Originally posted by NightFrostaSS
Nu žinot kad tiek laikėt net ir po black friday tai patys biški bepročiai, kas kad moneybookeriai neveike, buvo kitų būdų cashoutint. Nu dar suprantu jei žaidėt kokį NL1k+, bet žemiau žaidžiant jokio reikalo nebuvo tiek daug bi laikyt.
+1
Tai kuri kambari rekomenduojat? Kadangi staruose ir party turiu acc, tai negaliu retrackinti i pstrategy situ. Kurie kiti verti demesio?
Ką žaidi? Šiaip visi kiti roomai man šlamštas atrodo :/ Jei SNG tai žiūrėk kokia rake struktūra ir pastebek trafficą biški, bet spėju vienintelis padorus variantas būtu ipoker networkas.
Jei cash iš PS siulomų man labiausiai patinka 24h poker/poker heaven. Na tiksliau 24h poker prieš metus patiko, dabar kažkaip nebelabai
Bet ten rb aukštą gaut galima legaliai, tik va tas pritraukia krūvas grinderių ir shortstackinančių botų, bet tiek vieni tiek kiti grybai gryni tai toks žaidimas biški turi savo specifikos.
Poker heaven šiaip toks soft roomas pasirodė.
Ką žaidi? Šiaip visi kiti roomai man šlamštas atrodo :/ Jei SNG tai žiūrėk kokia rake struktūra ir pastebek trafficą biški, bet spėju vienintelis padorus variantas būtu ipoker networkas.
Ant sng pasidaviau pastaruoju metu. O kaip tas ipoker networkas veikia? Kiekvienas kambarys turi savo accountus ar kazkaip susije visa tai? As turiu titan'e acc, BR sioki toki. Bet mastau gal tada i willinam hill eit su titano BR (5 SP uz 1$ rake).
Jei SNG tai žiūrėk kokia rake struktūra ir pastebek trafficą biški, bet spėju vienintelis padorus variantas būtu ipoker networkas.
Priesingai siaip, iPoker tinklas jauciu pats prasciausias SNG lost. As irgi SNG losiu, bet Ongame tinkle ir visai patenkintas. Vakarais ten visada pilna zmoniu, daug regu bet kurie ne regai, tai praktiskai atrodo pirma kart losia. Ten jie trupuciuka greitesni negu FT ar PS ir blaindu struktura durnesne, bet man paciam tai pats tas. Be to su bonusais gali pastoviai gaut 50% rakebacka is SNG.
O pokerio tinklas tai, kai jungiasi per skirtingus roomus (skinus vadinamus), bet losia visi vieni su kitais bendrai. iPoker, Ongame dar ten keli yra. Labai geras dalykas, nes gali migruot per kambarius ir reloadus, first depositus ar dar kokius ten bonusus rinktis ir pastoviai auksta rakeback laikyt. Pas mane praeita menesi gavosi virs 60% su Ongame racerake.
edit by MarcPS: no offering rakeback at a competitor, even if it is in Lithuanian. Thanks
Originally posted by dydukas
O pokerio tinklas tai, kai jungiasi per skirtingus roomus (skinus vadinamus), bet losia visi vieni su kitais bendrai. iPoker, Ongame dar ten keli yra. Labai geras dalykas, nes gali migruot per kambarius ir reloadus, first depositus ar dar kokius ten bonusus rinktis ir pastoviai auksta rakeback laikyt. Pas mane praeita menesi gavosi virs 60% su Ongame racerake.
![]()
O tai jei as turiu titane acc (ipoker), tai ar galiu kurtis naujus acc kituose ipoker roomuose? Nes man reiketu i trackinti i PS, del mokymo medziagos cia, o titanas nera trackintas.
edit by MarcPS: no offering rakeback at a competitor, even if it is in Lithuanian. Thanks
Niekam aš nieko nesiūliau. Ir išvis net neminėjau kur tokį gaut, wtf
Originally posted by biogas
Originally posted by dydukas
![]()
O tai jei as turiu titane acc (ipoker), tai ar galiu kurtis naujus acc kituose ipoker roomuose? Nes man reiketu i trackinti i PS, del mokymo medziagos cia, o titanas nera trackintas.
Gali kurtis nors ir visuos ipoker skinuos po atskira
Tai jei turiu acc bent dviejuose skinuose, tai teoriskai galiu zaisti pries save???
Originally posted by biogas
Tai jei turiu acc bent dviejuose skinuose, tai teoriskai galiu zaisti pries save???
Na nebandžiau aš tokių pokštų krėsti tai sunku ką komentuot, realiai tai draudžiama, o jei nėra į softą įbuildinto būdo to išvengti tai jiems labai paprasta tokius pažeidėjus aptikt.
jei pasileidi pvz 770 ir megini paleist titan , sako kad tu jau losi sitam tinkle ir antra softa auto isjungia
Ai nu tik softo gaila, taip būdavo jėga va guli naktį lovoj, nesimiega, pasiemi laptopą, rushą pagrindini..
be panikos nupirko nauji savininkai, gryz su pinigeliais ir naujais bonusais kad nepabegtumet taip kad laukiam ♠_biggrin: