jei grįš, tai bent visi pasimokys nelaikyt tiek daug $ online(tarp jų ir aš
)
tai vistiek nemanau kad jie dingtu, ble uzsidarytu toks reikalas su tiek vartotoju pinigu, tai cia galvos kristu gi
Originally posted by dydukas
O pokerio tinklas tai, kai jungiasi per skirtingus roomus (skinus vadinamus), bet losia visi vieni su kitais bendrai. iPoker, Ongame dar ten keli yra. Labai geras dalykas, nes gali migruot per kambarius ir reloadus, first depositus ar dar kokius ten bonusus rinktis ir pastoviai auksta rakeback laikyt. Pas mane praeita menesi gavosi virs 60% su Ongame racerake.
![]()
Paprotinkit dar biski su ipoker networku. Ar galima siusti babkes is vieno skino i kita tiesiai be withdraw? Ar koks geriausias budas migruot babkem tarp ju?
Originally posted by biogas
Originally posted by dydukas
O pokerio tinklas tai, kai jungiasi per skirtingus roomus (skinus vadinamus), bet losia visi vieni su kitais bendrai. iPoker, Ongame dar ten keli yra. Labai geras dalykas, nes gali migruot per kambarius ir reloadus, first depositus ar dar kokius ten bonusus rinktis ir pastoviai auksta rakeback laikyt. Pas mane praeita menesi gavosi virs 60% su Ongame racerake.
![]()
Paprotinkit dar biski su ipoker networku. Ar galima siusti babkes is vieno skino i kita tiesiai be withdraw? Ar koks geriausias budas migruot babkem tarp ju?
Tarp skinu tai neina siust. Greiciausiai turbut butu i koki moneybookers arba neteller nusiimt ir vel pasidet.
Dar klausimux apie withdrw. Staruose, kad nuisiimt i moneybookers reik pries tai depositint (kaip kituose kambariuose) ar leidzia be deposito nuimt?
Sveiki. Gal kas nors gali pervedima padryti i pokerstars nicka, o as paypalu atsiskaitysiu?
nes neturiu ten jokiu kitokiu banko saskaitu pakolkas.
parashykit pm
Originally posted by Needlesky
Sveiki. Gal kas nors gali pervedima padryti i pokerstars nicka, o as paypalu atsiskaitysiu?nes neturiu ten jokiu kitokiu banko saskaitu pakolkas.
parashykit pm
![]()
Moneybookers naudok. I moneybookers pervest gali tiesiai is banko saskaitos, nereik korteles.
Originally posted by Needlesky
Biogai, gal tu man gali taip padaryti?![]()
Tai jei turi banko sasaita bet kokiam LT banke, tai susikurt moneybookers 5min darbas. Ir pervedi i moneybookers saskaita ukio banke, kaip vietini pervedima.
Niekas negauna kvietimu i VMI susimoket uz pajamas is pokerio? Ar as cia vienas toks? ♦
Paskambino Ramute is VMI, maloniai pakviete pasikalbet del nedeklaruoju pajamu 2010 metu. Pasirodo priskaiciavo 600 Lt mokesciu + 500 Lt bauda. Dar vietoj pas juos nebuvau nuejes. Turbut apsieisiu be be baudos, bet man idomu is kur jie traukia tas mano pajamas. As viska per Moneybookers kortele nusemu, i Lietuvos bankus niekas nepakliuva. Zodziu nuo siol turbut teks deklaruot ka pasemu is pokerio ir moket 15% VMI. O atgal is to gausiu sveikatos draudima ar kazkaip ten, nesupratau.
Hm, jei atgal gausi sveikatos draudima tai gal tau cia ne del nedeklaruojamu pajamu bauduoja o del to kad nemoki privalomojo sveikatos draudimo?
Ne. As ir normalu oficialu darba turiu, ten viska sumoka darbdavys. Be to nuo 2010 uz ta sveikatos draudima nereikia moket, o jis ieina i 15% pajamu mokesti.
Nu ir zodziu cia man tuos mokescius paskaiciavo ne nuo skirtumo withdrawintu-deposintu, o vien nuo pajamu. Absurdas. Ir kaip jie atseka viska, as pats vos galus sugaudau dabar kiek per visus roomus esu priloses.
atsekt tai paprasta, gi mb tavo vardu tai papraso pateikti tavo duomenis ju ir jie juos suteikia, gi nera kokia offshoru firma tie mb kad virs istatymu butu
o susigaudyt kur kiek ir ka tai gali ir pats, yra mb transaction history.
Sveiki,
papasakok plačiau apie tą VMI reikalą.Ar tikrai per MB susekė? Mokesčius reikia mokėti nuo pelno išsiimto savo reikmėm ar nuo visų pajamų? .
Sėkmės