Gdy próbuje sie zarejestrować na androidzie podczas podawania daty urodzenia pojawia się błąd, że musze wprowadzić poprawną date, rzecz w tym, że wprowadzam ale automatycznie się ona kasuje. Jakiejkolwiek bym z resztą nie podał. Pisałem do supportu ale odpowiedzi się chyba nie doczekam. Wie ktoś w czym problem ? Ewentualnie czy ktoś zechciałby założyć konto za mnie tak żebym sobie hasło zmienił?
Przez internet ciężko wyczuć ironie, więc potraktuje to jako komplement ;). Otrzymałem już odpowiedź od supportu, która co prawda nie naprawia problemu ale wyjaśnia, że nie można założyć konta z innego ip niż z tego z którego zamierza się grać. Temat do zamknięcia.
Nie kumam, od kiedy mam konto na ósemkach to chyba grałem już z 10 IP a z tego co zakładałem to już śladu nie ma.
Skoro temat o adroidzie i apce 888, ja mam inny problem, który pojawiał się już w zeszłym roku. Jak nam wiadomo operator zrobił promocję Gift Showers, gdzie codziennie kręci się kołem i losuje jakąś nagrodę. Mam Xperie M i na niej po zalogowaniu w apce od razu wyskakiwało koło do kręcenia albo wcale. To była taka loteria - raz się uda raz nie.
Dziś patrzę, 888 zrobili jakieś nowe 2 koła do kręcenia bo poprzednia promocja się skończyła. Jeden spin robi się na PC, a drugi mogą wykonywać posiadacze apki na androidze. I tu pies pogrzebany bo zaczyna się wspominany problem. Dziś np od 1h próbuję dostać się koła fortuny na apce, ale nie wyskakuje, ale w menu też nic nie ma. Przelogowywałem się i tu i tu i dalej nic. Też tak macie?
Twój post dopiero uświadomił mi że tak miałem. Faktycznie raz się pojawiało a raz nie. Myślałem że to normalne. Poza tym nie bardzo mi się chciało tym w ogóle kręcić więc większej uwagi nie zwracałem. A może logowałeś się już dzisiaj np. tuż po północy nie zwracając uwagę na godz?
Właśnie czytałem zasady. Pierwszy spin dziś wykonałem ok. 18 i po godzince próbowałem na telefonie, ale koło poprostu nie wyskakuje:f_grin:
Chciałbym im napisać by coś zareagowali , ale na maile to mają "nieograniczony czas" by odpowiadać, a live chat dla PL widocznie nie działa, bo nigdy przez apke nie mogę otworzyć .
Jak na androidzie odpalić Double or Nothing? Wchodzę w SNG i suwakami nie można zaznaczyć 8 graczy tylko jest przeskok z 6 na 9. Macie w komórze główny interfejs ósemek jak na kompie, że widzicie główne lobby, czy tylko tymi suwakami da się wybrać turniej?
Cała ta aplikacja zachowuje się miernie. Problemy z wejściem/znalezieniem turniejów. Przy próbie kliknięcia "my tickets" wyskakuje okno z turniejami. Koło z nagrodami mi już działa, tzn. jest w prawym dolnym rogu taka mini reklama i tam się ta gra przewija - wystarczy kliknąć na nią gdy pojawi się napis "Spin". O dziwo po tym przekierowywuje do przeglądarki w telefonie i nadal nie można kręcić kołem 2x dziennie jak zapewnia info na stronie www.
Nie wiem czy kółko pojawia się po interwencji czy przypadek, ale 3 dni temu dostałem od nich odpowiedź, że zajmą się tym.
Ogólnie dużo ludzi gra, room jest popularny, ale coś technicznie nie zachwycają ani na mobileapp ani na windows.
p.s. nawiązując do mojego podpisu dotyczącego MTT, wykorzystałem od nich 1 z biletów i brakło dobrego układu kart by wycisnąć ładne grosze
bo byłem już tak wysoko...ajajaj. Swoją drogą jedyna pamiątka leży na poczcie, czyli bluza 888poker, którą muszę odebrać
Wg mnie i tak po ostatnich zmianach ta aplikacja mobilna działa lepiej. Wcześniej ciągle mi zrywało, teraz mam wrażenie, że jest tego zdecydowanie mniej. Mam jednak inny problem: jak uzupełniam stacka (swoją drogą czy jest opcja w mobilnej wersji by zawsze było 100bb?) to nie uzupełnia od razu tylko dopiero po kilku rozdaniach. Hmmm?
Z wyborem turniejów też mam problem - nie gram ich na mobilnej wersji, ale kiedyś chciałem skorzystać z 1 biletu, ale niestety, nie ogarnąłem. Mało intuicyjne.
@Wrona81 - też tego nie umiem zrobić.
Napisane przez Wrona81
Jak na androidzie odpalić Double or Nothing? Wchodzę w SNG i suwakami nie można zaznaczyć 8 graczy tylko jest przeskok z 6 na 9. Macie w komórze główny interfejs ósemek jak na kompie, że widzicie główne lobby, czy tylko tymi suwakami da się wybrać turniej?
Cześć
Podpinam się pod pytanie Wrony81. Jak odpalić turnieje Double or Nothing w wersji mobilnej 888 ? Dzięki za odpowiedź.