Skip to forum
Notifications
Clear all

Blast

5 Posts
5 Users
3 Reactions
986 Views
Moderator
kloda1

Blast

Najnowszy format pokera trafił właśnie na stoły 888poker. Nazywa się BLAST i jest ekscytującym, 4-osobowym, super-turbo No Limit Hold’em Sit & Go, w którym gracze walczą o losową pulę, mając ograniczony czas na grę.

Najwyższy mnożnik w BLAST SNG wynosi 10 000x, co oznacza, że przy wpisowym 30 $ na graczy może czekać pula nawet 300 000 $!

Przed rozpoczęciem każdego turnieju losowany jest mnożnik, który determinuje pulę nagród. Bez względu na wynik tego losowania, każdy z 4 graczy otrzymuje 1500 żetonów na start. Gdy tylko karty zostaną rozdane, stoper BLAST zaczyna odliczanie. Po upływie wyznaczonego czasu, wszyscy gracze automatycznie wchodzą all-in, aż do wyłonienia zwycięzcy.

Obowiązuje regulamin 888poker, który może być zmieniony w dowolnym momencie.

Jeśli nie masz jeszcze konta na 888poker, skorzystaj z naszego bonusu od pierwszej wpłaty i kliknij tutaj, aby je utworzyć.

Reply
4 replies
giuseppePK

Najgłupsza forma spinów. Zagrałem 2x i nigdy więcej.

Reply
mazdar1

a mnie się podoba,wieksze szanse na wygraną,przy dużym mnożniku nawet 3 graczy w kasie a przy jackpocie :profit: wszyscy,dodatkowo jeśli dotrwasz do fazy allin nawet jak jesteś ostatni los może dać ci zwycięstwo:D

zauważyłem że mnożniki większe niż x2 częściej wchodzą w BLAST niż w spinach

Reply
RADASZGRNMD

Nie mam u siebie zakładki Blast .Przeinstalowałem oprogramowanie i nadal nic. Czy wiecie co może być powodem?

Reply
ONKAM

ja też nie mam zakładki blast.

Reply