Przejdź do forum
Problem z wypłatą

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem z wypłatą

19 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
2,985 Wyświetlenia
Ssebekk

Jak nigdy wcześniej czekam 4dzień na wypłatę na Skrill od 21.10.2014.
Dzisiaj otrzymałem takie info:

Spoiler

This email serves to inform you that the due to a technical issue with Skrill, the payment/s you requested between 21/10/2014 and 24/10/2014 via Skrill has encountered a delay. We are working to resolve this issue and hope we will be able to send you your payments very soon and for the time being the option to withdraw via Skrill has been removed. For your convenience and to prevent further delays however, we have taken the opportunity to change the status of your payments back to ?in process? so you can request the payment via an alternative method. To receive a wire transfer we require your updated bank details which can be submitted via our web cashier and will take 4-7 business days to arrive in your bank account. Should you wish to receive a cheque please ensure your address registered in your 888poker account is correct. The timescale to receive a cheque is dependent on your location. UK- 5-6 business days Europe -7- 10 business days Rest of the World 10-15 business days Or the funds can be returned to your bankroll.

Czy też tak macie?

Odpowiedz
Cytat
18 odpowiedzi
NoName555

Ja czekam od 10/19/2014 at 10:20 AM i też dostałem taką wiadomość.

Odpowiedz
Cytat
szef2000

.

Odpowiedz
Cytat
kodiusz

Dobrze rozumiem, że jedyna możliwość wypłaty to bezpośredni przelew na konto albo czek? :O A przepraszam kto poniesie opłaty za przelew międzynarodowy?

Fuck, też zleciłem wczoraj wypłatę połowy rolla, teraz sprawdziłem i nie mogę już wypłacić skrillem drugiej połowy...

Chyba pora ewakuować rolle z tego roomu.

Odpowiedz
Cytat
Hardchorusss

na 2+2 odpisuje przedstawiciel.Nie ma nic konkretnego do powiedzenia poza przepraszaniem za usterki ale odpisuje więc nie siej popeliny że się zwijają

Odpowiedz
Cytat
camal007

Działają nie od wczoraj na pewno się nie zwiną tak szybko .

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez kodiusz
Dobrze rozumiem, że jedyna możliwość wypłaty to bezpośredni przelew na konto albo czek? :O A przepraszam kto poniesie opłaty za przelew międzynarodowy?

"As one of the industry’s leaders in online poker, 888 Poker charges no fees to its loyal customers who request a cashout."
źródło: http://www.888review.com/withdrawals/

To jak, pobierają jakąś opłatę za przelew bankowy? Chcę wypłacić aktualnie moje grosze, orientuje się ktoś ile to trwa?

Odpowiedz
Cytat
Ssebekk

Oni nie pobierają ale twój bank ci pobierze, mi zabrali ok 6$

Odpowiedz
Cytat
kodiusz

A czemu nie wypłacacie na skrilla? Mi normalnie przelewają.

Odpowiedz
Cytat
Ssebekk

Napisane przez kodiusz
A czemu nie wypłacacie na skrilla? Mi normalnie przelewają.

Mam też tą możliwość ale był ostatnio okres wypłat na konto bankowe.

Odpowiedz
Cytat

Możecie obecnie wypłacić pieniądze na skrill ? Chciałem dzisiaj wypłacić hajs ale mam do wyboru tylko przelew bankowy i czek.

Odpowiedz
Cytat
mariusz2401

U mnie jest dziś taka możliwość. Wczoraj przeszła mi na skrilla wypłata zgłoszona wcześniej.

Odpowiedz
Cytat
mati133

wiecie moze jak zmienic metode platnosci na poker888 ? tzn chodzi mi o to ze chce wplacic z innego konta skrill , niz z tego co wplacalem wczesniej. Na ftp i starsach bez problemu mozna usunac a na 888 nie moge znalesc takiej opcji :|

Odpowiedz
Cytat
PabloPLG

Mam problem z wypłatą na skrill.. Do wyboru tylko przekaz bankowy. O co chodzi? Może ktoś coś wie:f_cry: dlaczego tak jest?

Odpowiedz
Cytat

Najpierw trzeba dokonać wpłaty przez skrill.
Jeśli już wpłacałeś to na pewno dawno i musisz jeszcze raz.

Odpowiedz
Cytat
PabloPLG

Wpłacałem ok 2 lata temu.

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Napisane przez PabloPLG
Wpłacałem ok 2 lata temu.

Miałem tak samo. Chyba po 6 miesiącach bez wpłaty daną metodą znika możliwość wypłaty i jak napisał egrosz, trzeba ponownie dokonać depozytu. Sprawdź też, jaką masz ustawioną walutę wpłaty, bo kiedyś gdy długo nie grałem, zmieniła się ponownie z USD na PLN.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Dokładnie, wypłacałem, wypłacałem itd. :) a tu nagle zonk :( i wpłaciłem a tu przewalutowanie.

Odpowiedz
Cytat
PabloPLG

Ok, dzięki za pomoc. :f_drink:

Odpowiedz
Cytat