Witam.Przed 2 miesiącami dostałem od ps 50$ kap.startowego na 888.com pacific poker.Pomnożyłem go do 108$ i pomyślałem sprawdzę czy wypłacają to co jest ponad bonus.Zleciłem przelew 50$ na moje konto w banku, wysłałem do nich zdjęcie dowodu i rachunku za prąd i czekam już dwa tygodnie a pieniędzy jak nie było tak nie ma.W zakladce wyplaty caly czas widnieje ' w trakcie realizacji'.Po kilku dniach od zlecenia przelewu zacząlem czytać forum i zobaczyłem że dużo ludzi ma podobny problem.Ale zdania są tak rozbieżne,że pogubilem się.Jedni piszą że trzeba zrobić samemu wpłatę dopiero cokolwiek wypłacą,inni że trzeba nazbierać 5000 punktów,a jeszcze inni że to co ponad bonus wypłacają tylko trzeba z nimi walczyć na czacie.Niestety czat tylko w j.angielskim,a na maile nie odpisuja.Jeśli ktoś mial podobny problem bardzo prosze o pomoc
witam
Pieniadze wpłacaja trzeba ugrac 500 PSG nie trzeba robic wpłaty jesli wypłata jest na konto bankowe. i zeby wypłacic trzeba ugrac te 500PSG mozna je tez ugrac na kasynie i dlugo sie czeka na pieniadze ja raz czekałem 3 tygodnie raz 8 dni nie wiem od czego to zalezy. wszystkie powyze informacje opisuje na wlasznym przykładzie i sa sprawdzone i pewne.
pozdrawiam
niczego nie trzeba ugrywać. Ja mam 200 PSG i ostatnio na live supp pytam miłą panią jak to jest z tą wypłatą nadwyżki, ona stwierdziła że nie można dopóki się nie ugra więc ja wypełniłem formularz i zleciłem wiretransfer 55$ na moje konto w mBanku ( na koncie pacyfika zostało 52$). Pieniądze przyszły po 9 dniach
Czy ktoś się może orientuje, czy problemy z wypłatą mogą być związane z posiadanie dwóch kont na jednym ip (oczywiście 2 róznych osób)?