Ktoś wie na jakiej zasadzie działa RB na 888? Bo kurczę są tam jakieś wyzwania, ale od wczoraj pisze mi na "Hit poker tables" completed, ten "be active" też aktywny nie jest...jest jakiś cap na miesiąc? Trzeba grać wszystkie challenge i je poukańczać, żeby na nowo tamte grać? Nie mam zamiaru grać w kasynie ani na zakładach
I tego ni cholery nie zrobię.
To nie tyle rackback co zabawa w nabijanie leveli i zbieranie pkt/gold.
Za nabicie levelu niby dostajesz zloto, uzbierasz odpowiednio duzo zlota to mozesz wymienic na kesz/bilety i inne.
Ale to serio, to raczej dodatek.
'Be active' jest chyba od 5 levelu, wtedy dostajesz 10pkt za gre, ale jednorazowo na level. Na kolejnych bywa to wiecej pkt.
Co 5 leveli dostajesz tez zdrapke z nagrodami (ale szalu nie ma).
Doobra, to to ja wiem hah
Pytanei jest tego typu czy to "hit the poekr tables" nie powinno być aktywne cały czas, na zasadzie skończysz jedno, zaczniesz następne, z większą ilością pkt do uzbierania. Bo jak od pewnego momentu już nie da się wbijać levela grając tylko w pokera, i załóżmy, trzeba czekać do następnego miesiąca to na prawdę dobrze, że poziom tam jest niski...i mam bonus do wyrobienia
Normalnie powinienes po skonczeniu 'hit the poker tables' nabic level i zaczynac nastepny. Zawsze. Ewentualnie musisz 'be active' wystarczajaca ilosc dni gry pod rzad wyrobic - zalezy od levelu.
Ktory masz level? Bo inaczej to sie nie zrozumiemy dalej.
Normalnie powinienes po skonczeniu 'hit the poker tables' nabic level i zaczynac nastepny. Zawsze. Ewentualnie musisz 'be active' wystarczajaca ilosc dni gry pod rzad wyrobic - zalezy od levelu.
Wrzucam screena, ten status "completed" jest już od wczorja, grałem i wczoraj po ukończeniu tego i dzisiaj. Chyba, że jeszcze do jutra muszę poczekać... ![]()

No wiec nie masz jeszcze zakonczonej misji 'be active'.
Zagrasz cos dzis (zeby byly 2 dni pod rzad grania) i ukonczysz, wtedy wskoczy kolejny level.
A jesli grales pare dni pod rzad i nie wskakuje no to jakis blad i trzeba z supportem pisac - odpowiedza za 4-5 dni...
Tak to jest.
Tak w kwestii formalnej to "Be active" nie musi być robione dzień po dniu......można sobie przerwę zrobić........przynajmniej u mnie tak jest:f_drink:
ja uwazam 888 za ciekawy room ze wzgledu na te darmowe bezdepozytowe bonusy a co za tym idzi poziom typowego gracza, ktory raczej traktuje ta kase jako trening i chetnie sie podzieli, zwrot raku tyle moze nie dac