oj z dziewczynami to by moglo byc grubo
jak jestes z okolic Trojmiasta to mozesz podeslac pare ciekawych numerkow:P
Original od Machin9
e tam. Jak ja sie narabie, to zwykle nie pisze postow na forach, tylko sms-y do dziewczyn, ktore mi sie podobaja. A rano czytam te sms-y po kilka razy nie moge uwierzyc, ze to ja cos takiego napisalem...![]()
ehhhh...skąd ja to znam
I najgorsze jest to, że nie ma możliwości wyzbyć się tego przyzwyczajenia :(...ehhh
Pozdrawiam
masakra
z tego pijanstwa zapomnialem sie polozyc spac i zagralem turniej na PokerStars
lacznie mozna powiedziec ze bylo 9 i pol tysiaca wejsc a turniej trwa juz 3 godzine
masakra
Brat zaraz bedzie wstawal do roboty a ja sie jeszcze nie polozylem spac
Original od Mielarz
oj z dziewczynami to by moglo byc grubo
jak jestes z okolic Trojmiasta to mozesz podeslac pare ciekawych numerkow:P
Nie jestem z tych okolic. Teraz studiuje w wawie.
Jak ja was wszystkich kocham!!!
Mój pierwszy freeroll 4 miejsce i 60$
Mysle ze gdybym miał jakies pojecie o turniejach i no limicie byloby jeszcze lepiej.
Ludzie czytajcie artykuły!!! Wkrótce będzie kilka nowych po polsku w sekcji SNG/Turnieje. Ja przeczytałem dwa i oto efekty;)
Jakie mlotki w to grają, aż boli:)
JA w swoim pierwszym turnieju pokerowym, freroolu z 2k osob na betssonie, tez bylem 4! Chcialbym zobaczyc HH z tego turnieju:D
Nie masz sie co cieszyc - powtorzenie tego bedzie 100 razy trudniejsze;):D
JA w swoim pierwszym turnieju pokerowym, freroolu z 2k osob na betssonie, tez bylem 4! Chcialbym zobaczyc HH z tego turnieju Nie masz sie co cieszyc - powtorzenie tego bedzie 100 razy trudniejsze
oj co prawda to prawda:) Ja raz wygrałem turniej w limit hold'em wpisowe 10$. Wygrałem około 200$ wtedy to było jak zbawienie po wielkim downswingu + tilcie:) Mogłem wrócić na 1/2$;d
PS Do dziś nie udało się wyczynu powtorzyć:), a umiejętności sporo większe...:)
Asia kocham Cię;)
maggman kocham Cię wierzę, że pojedziesz ze mną rowerem do Budapesztu
panadol kocham Cię wierzę, że pojedziesz ze mną rowerem do Budapesztu
simoo kocham Cię wierzę, że Poker Strategy będzie dla mnie ciągłym źródłem gotówki
Jacek Pl, kocham Cię, wierzę, że będzie nam się razem dobrze pracowało
wystarczy? słodko się zrobiło co;)?