Z uwagi na to ze Party Poker aktualnie nie dziala, poniewaz wprowadzaja nowe stoliki, postanowilem zaczac pisac swojego bloga (planowalem to juz od pewnego czasu ale wczesniej raczej skupialem sie na graniu). Blog ten ma wprowadzic wieksza dyscypline w mojej grze (jak zatiltuje to bede tu musial o tym anpisac :]) no i jak mi dobrze pojdzie to bede mial gdzie sie o tym pochwalic ![]()
Mysle ze zaczne od napisania troche o sobie . Jestem 20 letnim (no prawie, bo 20 lat koncze za dokladnie 5 dni ) studentem informatyki na Politechnice Krakowskiej ( wydzial WFMiIS). Z hobby poza pokerem bym wymienil treningi futbolu amerykanskiego ( niezbyt popularny sport w Polsce a daje duzo satysfakcji :D) silownie (aktualnie 2 miesiace przerwy mialem z uwagi na sesje/wyjazdy/lenistwo :P) , a takze standardowe hobby kazdego studenta czyli okazyjne imprezy z pewnymi dawkami alkoholu :P.
A teraz do rzeczy , moja przygoda z pokerem zaczela sie jakos an wiosne tego roku .
Moj pierwszy bonus od PS przegralem dosc szybko z uwagi na wrodzone lenistwo (nie chcialo mi sie czytac artow o startegii :D)
Kolejny bonus otrzymalem z konkurencyjnej stronki o pokerze kolo czerwca, gralem sng (przeczyatlem chyba caly 1 art o grze w ten sposob :P)
na poczatku troche przyfarcilem i nawet wyplacilem 50$ , potem reszte przegralem :D) wtedy nadszedl czas an maly przleom w mojej grze.
Orzyamlem 3 ci bonus z kolejnej stronki
(byl to ostatni tydzien lipca) ale nastpapila znaczaca zmiana w mojej grze, otóż przeczytalem wszystkie arty o strategii SSS i sie zaczalem ich trzymac
w tydzien ugralme bonusa i dodatkowe 50 $. I moj br wynosil wteyd kolo 150$ niestety potem nadszedl downswing i spadlem o 60$. Zmienilem platforme na titana gdzie najpierw poszlo do przodu a potem ostro w dol (tilt byl jeszcze wiekszy niz wczesniej :D) . Wtedy postanowilem zmienic strategie z SSS na BSS, na szczesci zanim zatiltowalem ugralem reszte bonusa z mojego 2giego bonusa wiec dostalem kolejne +50$ co dalo mi jakies 10 bi na nl10 bss . Od tego czasu podbudoawlem moj br do okolo 270$ i w tym momencie zaczynam pisac tego bloga.
Moje zalorzenia na przyszlosc:NIEAKTULNE
1) grac 30k+ rak na miesiac[ zmiana na 15k]
2)nie tiltowac ![]()
3) przeczytac jeszcze raz arty z sekcji braz , a potem 1szy raz te silver
4)do konca roku wejsc na limit nl 50
5)do polowy pazdzienrika wejsc na nl 20
6) zaczynam wrzucac swoje rece ktorych zagrani nie bylem pewien
7)zaczac czytac rozdania innych aby cos sie w koncu nauczyc ![]()
Na koniec dolacze moj wykresik z dotychczasowej gry (bez pierwszego tygodnia i mojego pierwszego tilta :P,aktualnie mam maly kryzys i dwonswing na okolo 50$ ale niedlugo pojdzie do gory :P))

reka kolo 13k to zmiana z SSS na BSS
bb/100 na nl 10 wynosi 5.45 wiec nie ma tragedii chyba
BR na dzien 23 IX = 270$
UPDATE
Z uwagi na to ze bawie sie fixed limit a nie NL musze zmienic nieco postanowienia na przyszlosc
:
1) przeczytac wszystkie arty z brazu do konca przyszlego tygodnia
2) przeczytac wszystkie arty z silver do konca miesiaca
3) wejsc na FL 0.5/1 do konca miesiaca ![]()
4) pic mniej alkoholu
![]()
na razie tyle zebym nie przesadzilz wymaganiami