Cześć wszystkim, przedstawię się krótko bo prowadziłem już bloga razem z Agilitysem (Jakby matka zobaczyła bad beata za 800zł, to by chyba umarła... | Projekt GOTUJEMY), ale ponieważ zdążył w międzyczasie przenieść na PLO, storbić i za******** teraz do poprawek to (ze smutkiem bo tamtemu wymyśliłem już fajną nazwę :() uznałem że muszę założyć własny blog.
No może poproszę Agilitisa raz na jakiś czas żeby wrzucił jakiś przepis (albo zdjęcia dziewczyny) coby mi podnieść oglądalność. No i on regularnie torbi co jest zawsze wielką atrakcją na forum, niezależnie czy jest to torba rozmiaru BlackAmaratha czy smutny i przewidywalny koniec bloga "Moja droga do nl1k, 50$ na iPoker".
Gram w tej chwili NL100ZOOMSH, na starsach gram od początku roku, przeszedłem od nl25. Utrzymuję z pokera siebie i rodzinę, od początku roku celowałem w podwójna supernovą, pierwsza zajęła mi osiem miesięcy, ale teraz gram wyższe stawki no i wcześniej kulało volume (jakieś przerwy, urlopy, wakacje, na co to komu potrzebne?!).
Zastanawiałem się czy nie lepiej będzie pisać w dziale Challengy, bo to w sumie na tym będzie się skupiał blog, ale uznałem że ta forma pozwoli mi wrzucać tu więcej randomowego smiecia i w razie czego będzie mi łatwiej wycofać się rakiem z wyzwania jakby ZOOM zaczął ze mnie robić swoją dziwkę.
Mam w tej chwili 107k VPP, czyli 4 miesiące na zdobycie pozostałych 93k. Teoretycznie powinno dać radę przy przyzwoitym volume, ale jakieś święta, uczelnia, wyjścia, dziewczyna i inne dystrakcje czy wypadki losowe mogą mnie niestety odciągać od spędzania weekendowych wieczorów przed kompem w samych gatkach ![]()
Żeby pokazać jak solidnym jestem graczem i jak stałym i bezpiecznym źródłem zarobku jest poker - wykresy z przedwczoraj i wczoraj (sesje dzieli mniej niż 24h).
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
#SwingsLOL
Na koniec garść pokerowych cytatów (te najlepsze zawsze gdzieś giną w czasie rozmów na Skypie ale postaram się zapamiętywać ile się da):
1. "O kurwa. Koleś callnął 5beta z 22 i trafił seta"
"Wróżbita Maciej. Qwa oni musza dzwonic do tych ludzi z programow ezoterycznych.
"Ile minut rozmowy to 100$? :/"
"Oczyszczanie bazaltem kobaltem i innymi kamyczkami, przez telewizor"
"Czy uzdrowienie anielskie sprawi że zacznę trafiać flopa? <Widze klatwe od wieliu pokolen ktora nie pozwala panu trafic pary!>"
2. "3betowalem A3s. Na boardzie 9643 bylem przekonany ze jednak blefuje, dostalem call. Nie doceniłem gościa. Jak coś to byl razor-thin value bet."
3. "Ownuje mnie typ z Charlie Sheenem w avatarze. Aż się prosi żeby mu napisać WINNING!"
4. "Jutro bede grindowal na dachu zeby miec dobry zasieg. Dzisiaj bez neta nic nie zrobię."
"Stanko miażdzył nl10k bez neta, jaką ty masz wymówkę?!"
"Nie mam 10k
"TeemTeem też już nie
5. "Jak ktos mnie zapyta
jak dobrym jestem pokerzysta
to powiem ze mniej wiecej na poziomie TeemTeema
zbutowalem rolla w 24h"
GL wszystkim, obyście mieli udane podsumowanie sierpnia :fdrink