Skip to forum
ROAD TO WSOP ME !!!...

Notifications
Clear all

ROAD TO WSOP ME !!!>> 224,66$ ->>ME WSOP(20% 18.06.2023)

19 Posts
9 Users
33 Reactions
1,198 Views
Raihon

Cześć,

Gram kilka razy w tyg po kilka-kilkanaście mtt. Zaczynam od 224,66$, wszystko do 5,4$ tylko na GG. Chcę przestrzegać założonego BRM. W razie torby reload 500$ i jedziemy dalej.

Cel główny : zbudować rolla na poziomie 10k.

Dziś pierwsza sesja, WML ! :f_drink:

Pozdrawiam

Reply
18 replies
Raihon

Cześć,

Za mną 2 pierwsze mini sesje po pracy. Zagrałem kilkanaście mtt, w tym 1 ft w najtańszym turku :)

Ostatnie rozdanie :

Spoiler

Powoli do przodu.

CYFRY:

volume: 15
ABI: 4,4$
profit: +87,32
roll: 311,98

Pozdrawiam

Reply
Hydroscopist

Wytrwałości w realizacji założonego celu! Czekam na jakieś update. Taktyczna kropa i powodzenia na stołach 👋

Reply
Raihon

Dzięki :)

Dużo się nie dzieje.

Z ciekawszych rzeczy to dostałem ticketa za 25$ do satki. Zamieniłem to na bilet za 150$ i zagrałem mastersa overlay edition. Turniej zaczynał się o 23 i o 4:40 na wpółprzytomny wyleciałem na flipie. Biorąc pod uwagę, że przed rozdaniem byłem 130~/600 a 530 osób lądowało w Day2 z ITM, który tripluje mi rolla, mogłem to chyba inaczej rozegrać. IMO 3bet>shove na tych 40bb. Next Time.

Spoiler

Co do challengu to na razie trzymam się założonego BRM z czym zawsze miałem największy problem. Następny wpis jak wpadnie w końcu jakiś wynik.

cyfry:
volume: 63
profit: +76,5
roll: 301,16

Pozdrawiam

Reply
Raihon

Siema,

Długo nic nie pisałem, bo praktycznie nie było grane. W marcu kilkanaście mtt bez historii.
Natłok pracy i obowiązków spowodował, że w kwietniu grałem dziś pierwszą sesję :(

Wynik całkiem przyjemny:

Spoiler

cyfry:
volume: 80~
roll: 1236,77

Pozdrawiam

Reply
thEdHermes

Napisane przez Raihon
Siema,

Długo nic nie pisałem, bo praktycznie nie było grane. W marcu kilkanaście mtt bez historii.
Natłok pracy i obowiązków spowodował, że w kwietniu grałem dziś pierwszą sesję :(

Wynik całkiem przyjemny:

Spoiler

cyfry:
volume: 80~
roll: 1236,77

Pozdrawiam

Graty :f_thumbsup: nie ma to jak prawie nie grać cały miesiąc i taka niespodzianka na święta:f_thumbsup:

Reply
busiek19

Jaki polecasz brm zeby nie storbic w 1-2 dni ale też nie gram 4-living a granie 2-3$ mtt to średnia zabawa

Reply
Raihon

Upraszczając, to graj to co chcesz, Ja staram się nie tykać niczego, na co mnie w danej chwili nie stać. Blog dotyczy GG, więc nie gram tam, a przynajmniej próbuje nie grać, niczego na co nie mam 100BI+. Nie ma nic gorszego niż wiązanie emocji z grą.

Ogłoszenia parafialne:
Zmieniam tytuł bloga. 10k$ to jest cel, który jest bez sensu, lepiej spełniać swoje marzenia.

NOWY CEL: Lecimy do LV na ME WSOP. Nie ważne czy będzie to za rok, 5 czy 10 lat. Zbieramy 30k$ i wypierdalamy na drugi koniec świata na ONE TIME SHOTA.

Liczy się tylko roll na GG: aktualnie 964,4$

Żeby nie było, że nie ma shipów to wrzucam świeżutkiego 4masztowca z UNI:

Spoiler

Reply
FulHaus

Gratki!

Reply
Raihon
Raihon

W czerwcu zagrałem już więcej MTT, niż w marcu kwietniu i maju razem wziętych. :)

Do dziś kręciło się to w okolicach BE, ale można powiedzieć, że w końcu siadło w BH 21$. Ile trzeba było się naflipować żeby to deepnąć... Była nawet wygrana AJo>AA alliny pre tuż przed ftkiem. Szkoda, że niedomknięte bo była już połowa żetonów u mnie ale panamski reg był nie do zatrzymania, grał chyba 80vpip na ftku, generalnie szacun dla typa za wykres.

Spoiler

a co do wyniku to wygląda to tak:

Roll na ten moment to około 3,8k$ ;) Nie ma się co oszukiwać, jest to upswing, ale w dobrym momencie ! :D

Lecimy dalej !! Gl na stołach.

Reply
Raihon

Szkoda ostatniego flipa 77<AK, A na river, ale i tak wynik przyjemny :)

Reply
mampokera

.

Reply
Raihon

:f_cool::f_cool::f_cool:

LV musi poczekać, ale w ramach rozgrzewki jadę na Poker Fever do Olo w przyszłym tyg, gdyby ktoś szukał transportu to lecę przez pół Polski więc jak coś to priv :f_drink:

Reply
aleasy77

Świetne wyniki gratuluję, a ja się męczę, żeby dziennego spina wygrać czy coś ugrać z T$. Grasz dużo turniejów na Ggpoker jak oceniasz tam wariancję, bo dla mnie zdecydowanie gorsza jest niż na PokerStars.

Reply
Dyszka90

ładne shipy

Reply
Raihon

Napisane przez aleasy77
Świetne wyniki gratuluję, a ja się męczę, żeby dziennego spina wygrać czy coś ugrać z T$. Grasz dużo turniejów na Ggpoker jak oceniasz tam wariancję, bo dla mnie zdecydowanie gorsza jest niż na PokerStars.

Od lat nie gram na starsach, wiec nie mam porownania. Co do wariancji, to na pewno na GG jest ona ogromna, dlatego staram się grać jak najmniej hyperow i wogóle nie grać speed racerów. Dokładam teraz do sesji turki up to 55$ i wahania robią się już duże jak dla mnie. Chyba 3 czy 4 sesje wystarczyły, żeby roll uszczuplał o 2k$.

Napisane przez Dyszka90
ładne shipy

Dzięki :f_drink:

Moim dużym leakiem mindsetowym jes to, że po dobrych wynikach, zawsze przychodzi chwila rozluźnienia i std koło 20-30% wygranych idzie na jakieś niepotrzebne shoty. Chociaż tym razem udało się nie grać nic wyżej niż 55$ więc nie jest źle.

Dziś najprawdopodobniej piekielnie długa sesja, mam 2 dni drugie o 14:30 i o 22:30. Ostatni raz będzie grane grubo do 55$, kilka satek do mastersa za 150$. Od nowego tyg kilka dni przerwy, trzeba ogarnąć się w robocie przed Ołomuńcem. Po powrocie z Czech trzeba dopracować BRM.

Wczorajsza sesja była mega dziwna. Wrzucam 1 rozdanie z fifty stacka za 55$, które zrujnowało moją psychikę. Spot na top2 chwile przed bublem, kompletnie mnie porobił tym min 4betem, szkoda że trafił. Standardowo, na 40bb eff tam wjeżdżam, ale zacząłem za dużo myśleć :D:D I z reguły bardzo rzadko widać tam co innego niż KK+.

Roll koło 6k.

Reply
Dyszka90

No tam po prostu wjazd z tym ak przy ante 15% ciekawe co oznacza u ciebie kolorek czerwony

u mnie Fun player chociaż mogliby odnosić zwycięstwa, mogą grać dla zabawy, co może oznaczać brak podstawowych fundamentów :D

:happy:

Reply
jstarzyk58

Jak czytam twój blog i patrzę na twoje osiągnięcia tylko jedno zdanie przychodzi mi na język:
Jak ty to robisz?
No i moja wyobraźnia daje mi że tak jak ty można wyżyć z gry w pokera na turniejach.
Jaszcze jedno pytanie jak zacząć budować bankrola?
Czy moja taktyka może się sprawdzić jeśli będę zaczynał od turniej micro, bo na razie tylko na takich turniejach gram, a tam często jest dużo "wariacji"

Reply