Napisane przez aleasy77
Świetne wyniki gratuluję, a ja się męczę, żeby dziennego spina wygrać czy coś ugrać z T$. Grasz dużo turniejów na Ggpoker jak oceniasz tam wariancję, bo dla mnie zdecydowanie gorsza jest niż na PokerStars.
Od lat nie gram na starsach, wiec nie mam porownania. Co do wariancji, to na pewno na GG jest ona ogromna, dlatego staram się grać jak najmniej hyperow i wogóle nie grać speed racerów. Dokładam teraz do sesji turki up to 55$ i wahania robią się już duże jak dla mnie. Chyba 3 czy 4 sesje wystarczyły, żeby roll uszczuplał o 2k$.
Napisane przez Dyszka90
ładne shipy
Dzięki
Moim dużym leakiem mindsetowym jes to, że po dobrych wynikach, zawsze przychodzi chwila rozluźnienia i std koło 20-30% wygranych idzie na jakieś niepotrzebne shoty. Chociaż tym razem udało się nie grać nic wyżej niż 55$ więc nie jest źle.
Dziś najprawdopodobniej piekielnie długa sesja, mam 2 dni drugie o 14:30 i o 22:30. Ostatni raz będzie grane grubo do 55$, kilka satek do mastersa za 150$. Od nowego tyg kilka dni przerwy, trzeba ogarnąć się w robocie przed Ołomuńcem. Po powrocie z Czech trzeba dopracować BRM.
Wczorajsza sesja była mega dziwna. Wrzucam 1 rozdanie z fifty stacka za 55$, które zrujnowało moją psychikę. Spot na top2 chwile przed bublem, kompletnie mnie porobił tym min 4betem, szkoda że trafił. Standardowo, na 40bb eff tam wjeżdżam, ale zacząłem za dużo myśleć :D:D I z reguły bardzo rzadko widać tam co innego niż KK+.

Roll koło 6k.