Skip to forum
Notifications
Clear all

Sekwi MTT - Farcimy

731 Posts
100 Users
76 Reactions
45.7 K Views
Sekwi

Jedziemy z nimi

Witam, mam na imię Szymon mam 23 lata i jestem zajebisty :tongue: Postanowiłem założyć bloga by odreagować stres związany z obcowaniem z donkami na micro stawkach. Nie mam zamiaru poprawiać swojej gry bo gram lepiej niż pyszałek, szkoda tylko że to on wygrał ETP Praga... hm widoczny miał farta.

Swoją przygodę z pokerkiem rozpocząłem od darmowych 50$ z pokerstrategy, które wpłaciłem na William Hilla , co ciekawe owe pieniążki prawie bym przegrał ale wygrałem freerolla inkasując wówczas zawrotne 25$ . Wpłaciłem również 25 dolców na Poker Stars dosyć szybko wygrałem tam turniej za 0.55 wygrywając 88$ . Dalej już jakoś poszło, ale nie będę was zanudzać. Obecnie gram MTTmicro stawki na 3 roomach, moja sesja zazwyczaj liczy około 30 stu turniejów

Cele i postanowienia na przyszłość

# Poprawiać swoją grę, lepiej znosić krytykę i uwagi.
# Wygrywać więcej niż koledzy Osik i Winkel (bo liczy się honor i byciem bosem w okolicy)
# Pushować limperów, bo to wredne dzidy są
# Wygrać satelitę do Sunday milion :ayfkm:
# Popracować nad mindsetem...... , nie... cofam.... jestem zajebisty

Aktualny Roll

# Pokerstars - 900$
# William Hill - 380$
# 888 - 90$ Tutaj gram od niedawna 4 tygodni, chyba najwięcej donków spotkałem na tym roomie, lecz mają mendy szczęście.

Reply
730 replies
Sekwi

wczoraj wreszcie przyżarło , na semi ft przegrałem moje AA na 88 ale nawet to mnie nie powstrzymało w uzyskaniu dobrego wyniku

Reply
szydlos

niezły maraton mieliście do prawie 8 rano _ugly:, ja chyba nigdy bym tyle nie wyrobił, dlatego gram turboski :D.Graty za wyniki i powodzenia dalej.

Reply
urbanpol

FM 10 <3 jakiemu klubowi kibicujesz ?

Reply
Sekwi

Kibicuje Fc Barcelonie z polskich klubów Lech Poznań z racji tego że jestem z tych okolic . W Fm dawno nie grałem :D ale lubiłem brac kluby słabsze z drugich lig i nimi próbowac robic cuda

Reply
Sekwi

Napisane przez szydlos
niezły maraton mieliście do prawie 8 rano _ugly:, ja chyba nigdy bym tyle nie wyrobił, dlatego gram turboski :D.Graty za wyniki i powodzenia dalej.

Dzięki ja jestem zahartowany jesli chodzi o nocki, aczykolwiek hands upa zagrałem już słabo. Zmęczenie dawało się we znaki :fuckyeah

Reply
tomziom

Za to, że masz FMa na pulpicie stawiam krope :nh

Reply
osik888

Napisane przez Sekwi
Kibicuje Fc Barcelonie z polskich klubów Lech Poznań z racji tego że jestem z tych okolic .

Jak tam krypotogejku Twoja wisełka w tym sezonie ? :f_biggrin:
Tak sobie przeglądam Twój pulpit i mam starszą bekę - prawy górny róg - cytaty czyżbyś szukał natchnienia u Paula Coehlo :f_cool:
Muzyka do nowych słuchawek również ryje banie :D i nawet nie chcę wiedzieć co masz w folderze - dupa twoja _cool:

Gratuluję wygranej teraz czekam minimum na jakieś piwko z tej okazji :sdrink

Reply
Sekwi

"Jeśli warto jest z czymś walczyć w tym życiu,
to z wrogiem jaki tkwi w nas."

Reply
osik888

Napisane przez Sekwi
"Jeśli warto jest z czymś walczyć w tym życiu,
to z wrogiem jaki tkwi w nas."

:f_ugly: :f_ugly: :f_ugly:

Co to za smuty Czyżbyś czerpał z tego inspirację jak ja z cytatu poniżej

"Uścisnęli sobie dłonie. Egzorcysta postawił na stół flaszkę śliwowicy. Wypili, zakąsili, chlapnęli na drugą nogę, bo po pierwszym się przecież nie zakąsza... Potem wypili trzeciego, bo i Boh trojcu lubita, potem czwartego, bo chata ma cztery kąty, a koń cztery kopyta. Potem po piątym, bo ręka ma pięć palców, a czołg czterech pancernych i psa, potem po szóstym, bo tydzień dawniej miał sześć dni roboczych, potem po siódmym, bo jednak siedem dni w tygodniu było, a skarb zawsze leży siedem kroków od miejsca, w którym sięgo szuka..."

Reply
Sekwi

Udała się kolejna znakomita sesja, jestem bardzo, ale to bardzo zadowolony z swojej gry :f_cool:

Łącznie wpisowe wyniosło mnie - 65$
Wygrana - 673$

2 ft na 888 screeny poniżej :D

Aktualny Roll:

:club: Pokerstars - 880$
:club: William Hill - 380$
:club: 888 - 741$

Reply
Sekwi
asiarat

ładnie ten deepek na pszemku :sdrink

gg

Reply
osik888

Nie ma ma to jak w tydzień wygrać więcej niż przez ostatni rok :D Graty :nh

Reply
szczelon

Napisane przez Sekwi
Kibicuje Fc Barcelonie z polskich klubów Lech Poznań....

Combo jak u mnie. Widzę, po paru wpisach, że na bałwankach już farcisz.

Gut

Naparzaj ile wlezie, ja tam mam tylko 9$ i nie gram, więc wymiataj. Zabrałem się za Tilta i dopóki jako tako idzie to nie wracam na stare śmieci.

GL :f_thumbsup:

Reply
Sekwi

Wczorajsza sesja niestety bez rewelacji :evil: Koło 30$ na minusik, najlepiej szło na 888:

:club: The Grand Daddy' - $2,000 Guaranteed $2.70+$0.30 21/1013 $11.76 - Przegrałem JJ na A2 na river asik ogólnie pula na top 3 ech..........

:club: $2,500 Guaranteed - Deep Stack $3.40+$0.40 36/902 $9.22 AK na 88 ech

:club: $400 Guaranteed $1.35+$0.15 38/476 $3.86 99 na 88 ech

Także wszędzie zabrakło trochę, ale cóż nie zawsze wszystko wychodzi

Reply
osik888

Reply
Sekwi

sesja start zobaczymy czy coś dziś ugram nie omieszkam podzielić się sukcesem z wami rodakami

Reply
Sekwi

Niestety sesja mniej więcej na zero 3 razy ft : 7,6 i 8 miejsce nie ma o czym gadać. Fajnie jest przegrać na ft TT na QT rivr Q ;(

Reply
Sekwi