Napisane przez PhoenixAssassin
Wszystko zależy od przeciwnika. Overpary QQ+ na pewno bym tu foldował nieważne czy z clubsem czy bez, bo pot size donk bet river na karcie uzupełniającej flusha będzie bardzo rzadko takim blefem. Ten call z JJ już jest moim zdaniem close jeśli gramy na unka, ale na NL2 można spotkać więcej dziwnych zagrań tego typu z jakimiś randomowymi 2P, które się wystraszyły rivera. To jest spot, w którym można dużo zaoszczędzić jeśli znasz rywala lub dużo stracić, jeśli go nie znasz. 8♣:7♣: będzie lepszym bluffcatcherem od 66, chociaż niewiele to zmienia, bo nadal jeśli ma tu flusha, którego repuje, to i tak będzie miał lepszego niż twój prawie zawsze. W tym spocie blockery odgrywają bardzo małe znaczenie.
Obrazy możesz wstawiać poprzez przeciągnięcie z plików na pole tekstowe. Powodzenia, będę śledził.
Dziękuję za odpowiedź. Zastanawiałem się właśnie co z tymi JJ ale mówię nie pasuje mojego Top Top range vs 2nl player pool.
A tutaj podobna sytuacja tylko już z aggro graczem, którego miałem już oznaczonego, że odpierdziela cuda-wianki

Gdybym nie miał notatki to byłby fold, chociaż nie powiem już miałem spasować. W sumie nie wiem czy ten all in ze strony przeciwnika nie jest dobry bo jak czekam na riverze to nie mam żadnego flasha A♥:Q♥: i A♥:T♥: no może nie przeciwko niemu, bo coś bym próbował trapować ze względu, że jest zdolny do takiego bleffu.