Witam szanowne grono użytkowników.
kilka słów o sobie:
Z pokerem jestem związany od jakichś 12 lat kiedy to zaczynałem grać na wirtualne i zakładałem konto na tym forum.
Jestem raczej rekreacyjnym graczem a na ps grałem już prawie wszystkie odmiany po trochu poza omachą i spinami.
Najwięcej grałem zawsze cashe i to jest zdecydowanie moja odmiana. Kiedyś regularnie nl25/50 z małymi sukcesami podobnie HU nl50. Były tez epizody w MTT z jakimiś micro shipami.
Jakoś 3-4 lata temu wypłaciłem większość zarobionego na ps hajsu i zostawiłem sobie na koncie 1k $ na okazyjną gierkę.
Właściwie przez ost 2-3 lata grałem sobie od święta jakieś MTT albo HU for fun wychodząc b/ev a nawet lekko na minus więc roll się lekko skrócił.
Ostatnio postanowiłem wrócić do pokera cashowego na dobre i zrobić rozpierdol na micro i nie tylko ![]()
Nie wiem co mnie do tego natchnęło ( być może gambit królowej
) ale wracam z mocnym postanowieniem budowania rolla a przede wszystkim skilla bo po kliku sesjach na zoomie gracze szybko mi uświadomili że dzisiejszy poker to nie to samo co 2-3 lata temu i trzeba się trochę napocić żeby sobie poradzić nawet na micro.
Początkowo planowałem grać nl25 zoom ale stwierdziłem że na dzisiaj są to dla mnie za ciężkie stawki i dla mojego skilla jak i rolla
więc wystartowałem od nl10 ( było to na początku grudnia ale dopiero teraz zdecydowałem się na założenie bloga)
Cel jest prosty nauka budowanie winratu - granie na dobrym poziomie nl100 a najlepiej nl200 hehe