Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] Rozterki niemłodego Petera - powrót po latach, nowe wyzwania i motywacje.

420 Posts
43 Users
1396 Reactions
21.2 K Views

Autorze bloga, IMO wygląda na to, że bardzo mocno dotknęło Cię to, iż ktoś mógłby pomyśleć, że jesteś tylko przeciętnym graczem. Czas się wyluzować.

89deny89

Stwierdziłem, iż 100usd za film to żart a że zrobiłem to pierwszy raz to wiadomo że content mógł i był słaby. Szukanie i wyciąganie czegoś takiego sprzed 10lat pokazuje jak bardzo chcesz zdyskredytować swojego rozmówcę ratując swój PR na pasywny dochód.

Co do wchodzeniu wyżej są tak zwane stop lossy. Nie wyobrażam sobie wygrywać 10bb na próbce 500k na jakichkolwiek stawkach i nie spróbować ataku wyżej. Pierdolondo o setkach czynników jest zwykle schowane za strefą komfortu tudzież strachu. Masz możliwość miksowania stawek / staking z większością udziałów/ wspomniany stop loss.

Z turniejem jestem na tak!

pokerfish23

Napisane przez 89deny89
Stwierdziłem, iż 100usd za film to żart a że zrobiłem to pierwszy raz to wiadomo że content mógł i był słaby. Szukanie i wyciąganie czegoś takiego sprzed 10lat pokazuje jak bardzo chcesz zdyskredytować swojego rozmówcę ratując swój PR na pasywny dochód.

Co do wchodzeniu wyżej są tak zwane stop lossy. Nie wyobrażam sobie wygrywać 10bb na próbce 500k na jakichkolwiek stawkach i nie spróbować ataku wyżej. Pierdolondo o setkach czynników jest zwykle schowane za strefą komfortu tudzież strachu. Masz możliwość miksowania stawek / staking z większością udziałów/ wspomniany stop loss.

W punkt ale ono/ona/jemu bedzie pierdolic dalej kocopoły. 100 aspektów, wymień 20 może? Z tych 20 pewnie 18 będzie wazne w kazdej inne pracy ;)
To, że szukał filmu to jest tak załosne... ;D

Może dałoby radę w tej społeczności wykminić jakiś turniej z niewielkim wpisowym(100$?) w którym przyznano by tytuł czempiona wszechstawek oficjalnie, a w dodatku część puli trafiłaby na jakiś cel charytatywny.

Na moją logikę jedyna rozsądna opcja to zorganizowanie turnieju, żeby wyłonić najsilniejszego pretendenta. Po czym stawi on czoło jedynemu niepokonanemu championowi w walce o 4 mistrzowskie pasy.

PanDuzePE

Napisane przez 89deny89

Hehe dyskusja zamieniła się w pyskówkę, widzę że kompletnie nic nie zrozumiałeś co chciałem przekazać. Dobrze, że w twojej racji utwierdza cię poparcie tych 2 giermków, z czego jednego 'doceniasz' bo gra wyzej kompletnie bez mindsetu i rolla, a drugi to kompletny degenerat. Doceniam, że 10 lat temu grałes NL1000, ale dzisiejsze realia są nieco inne i każdy ma inny pomysł na siebie. Widocznie uważasz, że pomysł przez ciebie prezentowany jest jedynym słusznym, co mnie mało interesuje i będe robił swoje. Przykro mi, że blog poszedł w tym kierunku, gdzie zamiast dyskutować o rozdaniach i tematach około pokerowych to tylko muszę czytać zarzuty i wyzwiska.

Z tej okazji zamykam bloga. Wszystkich innych zainteresowanych zapraszam na "prawie" codziennie streamy w losowych godzinach ;)

Szczęsliwego nowego roku!