.
Lepiej siedzieć przy tym co się gra, o ile faktycznie nie jest tak, że nie możesz na to patrzeć. Też swojego czasu nie mogłem się odnaleźć. Długa przerwa pomaga chyba najbardziej. Jeżeli po przerwie dalej czujesz, że nie możesz patrzeć na konkretną odmianę, wtedy faktycznie warto zmienić. ;p
Napisane przez Swiezak
Przez Ostatnie 5 dni grałem głównie 45tki za 0.5$, i analizowałem dużo w icmizerze, liczyłem wiele spotów ale jako że mój wykres wygląda tak:
To już mi się odechciewa grania tego. A że ostatnie 5 dni albo się opierdalałem albo grałem 45tki albo analizowałem 45tki,a nic nie mam z tego (no może -30bi) , to uznaje te 5 dni za stracone. Myślę nad zmianą odmiany, po raz tysięczny , wiem że to złe ale po prostu nie mogę, jak patrze na ten wykres to widzę czas stracony na 45kach i analizowaniu ich, i widzę że nie idzie i myślę o czasie jaki mogę potencjalnie stracić grając te gierki, i mi się odechciewa ich grać.
Powodzenia życzę, bo na razie jest chu***o jak na takie stawki
Napisane przez Swiezak
Napisane przez KuroiYami
Powodzenia życzę, bo na razie jest chu***o jak na takie stawki![]()
140 turków 45man turbo to nie próbka, żeby stwierdzić czy wygrywam czy nie.![]()
Pokaż linie EV, to już będzie bardziej możliwe stwierdzenie czy "wygrywasz" i jak ci idzie.
Ale i tak poczekam na większą próbkę
![]()
Ja zagrałem tych gier w 4 dni jakieś 350+. Na początku szło nieźle. w połowie nawet było 33$+, a teraz - 50BI. Ale gramy swoje i się nie poddajemy ![]()
Poza tym 140 to żadna próbka. Ja spokojnie w jedną sesje mogę zagrać tyle co ty przez pięć dni. Zagraj 1k Tych sitków i dopiero zobaczymy jakie masz ROI. Jak będzie w granicach 10% można grać.
Na początku zysku nie będzie. Ale takie solidne 10% na 45man T 3,5$ to już jakiś pieniądz.
po przeczytaniu 1 postu nie chciałbym mieć z Tobą nic do czynienia, jesteś po prostu oszustem, wszedłem, wychodzę, nie wrócę
anyway GL
Owszem zrobiłeś krzywdę, w tym sensie że okradłeś kogoś z pieniędzy, co za różnica czy reg czy nie reg, oszukiwałeś i to nie raz, nie na jednej platformie, a co najmniej na dwóch i jeszcze się tym chwalisz. Ukradłeś czyjąś tożsamość i wykorzystujesz ją przeciwko pokerstarsowi co także - podobnie jak kradzież pieniędzy jest przestępstwem - i to nie jest wykorzystywanie możliwości w celu uniknięcia kary - a kolejne ewidentne oszustwo. A potem się ludzie dziwią że stakingi zeszły na psy, bo ludzie kradną pieniądze. Skoro potrafiłeś kraść pieniądze razem z kolegami od innych graczy, wykorzystując ich niewiedzę, to czemu nie miałbyś ukraść kolejnej tożsamości, wkleić shakowane wykresy, i dymnąć nieświadomych użytkowników pokrestrategy na stejku.
I dziwie się temu, że mogłeś pomyśleć że kogoś zainteresuje to że oszukujesz ludzi(może myślałeś że ktoś Cię za to pochwali czy złoży wyrazy uznania?), chyba ewentualni inni oszuści którzy się nie ujawnili i którzy szukają możliwości jak okraść innych ludzi. U takich osób może znajdziesz poklask i może ich to zainteresuje.
Aha, i mnie do niczego przekonywać nie musisz, bo wystarczająco opisałeś siebie w pierwszym poście i jestem pewien tego co napisałem. Myśflę również że nie musiałem pisać żadnego uzasadnienia do mojego stwierdzenia z poprzedniego posta. Twoja odpowiedź jednak sprawiła że z chęcią napisałem ten ostatni post w tym wątku.
p.s. Jednak nie życzę Ci powodzenia, bo jesteś oszustem, liczę że w końcu spotka Cię zasłuzona kara, może też nauczy Cię to trochę szacunku do innych ludzi, bo teksty typu "wyp*****" możesz walić do swoich kolegów oszustów a nie na publicznym forum.
z mojej strony EOT,
ps. w sumie dobrze się stało że się ujawniłeś, w razie czego wystawię Ci odpowiedni feedback, jakbyś kiedykolwiek pod tym nickiem chciał wystawić stejk.
nie pozdrawiam!
ps. czyżbyś jednak zrozumiał? twoje posty oczywiście skopiowałem, tak na wszelki wypadek
"Wczoraj, 10:37 Ten post był 17 raz(y) edytowany, ostatni raz przez Swiezak: Dzisiaj 21:30"
Beka ![]()
a tak w ogóle to Świeżak
Spoiler
USUŃ KONTO