Skip to forum
Notifications
Clear all

...

55 Posts
22 Users
283 Reactions
4,924 Views
YoungKid

.

Reply
54 replies

Salut!
:f_thumbsup:

Reply
carlostack

4 lata grania for living i 3k długu.
Musiało się sporo dziać :truestory:

Reply
szugamiszcz

młody, ambitny, obiecujący, będę śledzić

Reply
BleakAmaranth

:gl::gl:

Reply
YoungKid

.

Reply
niemambopoco

Obstawiam ze wytrzymasz max tydzien bez uzywek:f_cool:

Reply
YoungKid

.

Reply
YoungKid

.

Reply
niemambopoco

I TU JEST PYTANIE. Jaki pokerroom byście mi polecili pod cashe? Zamierzam zacząć od NL25, może NL10. Niestety starsy odpadają, ponieważ za młodziaka przez własną głupotę dostałem banito.. Ważne żeby można było wpłacać/wypłacać przez ecopayz, ewentualnie neteller, aczkolwiek preferuję to pierwsze. No i żeby można było trackować handy, na początku muszę śledzić swoje wyniki, poza tym kurde chyba każdy lubi wykresy :D

Party- ze wzgl na traffic,
Unibet- ze wzgl na poziom.

Reply
DzikiHenry

ggpoker

Reply
mikwej

Napisane przez DzikiHenry
ggpoker

Z tym raczej ostroznie, jezeli chodzi o cash games. Pojawialy sie juz tematy takie jak ten i inne, na 2+2 chociazby

Reply
DzikiHenry

Napisane przez mikwej

Napisane przez DzikiHenry
ggpoker

Z tym raczej ostroznie, jezeli chodzi o cash games. Pojawialy sie juz tematy takie jak ten i inne, na 2+2 chociazby

z tego co wiem zawsze kase oddaja wiec puki co mozna pykac

Reply
YoungKid

.

Reply
ddaniecki

Napisane przez YoungKid
Panowie, ktoś mógłby mi wytłumaczyć dlaczego zaleca się grać szerszy zakres 3beta vs niższy sizing otwarcia? Przecież niższy sizing nie musi wcale oznaczać szerszego zakresu OR u przeciwnika.

Jak chcesz grać w pokera ,to najpierw zapoznaj sie z podstawami -to może nie będziesz zadawał takich "trudnych " pytań.

Reply
YoungKid

.

Reply
LAPA2000

Napisane przez YoungKid
Panowie, ktoś mógłby mi wytłumaczyć dlaczego zaleca się grać szerszy zakres 3beta vs niższy sizing otwarcia? Przecież niższy sizing nie musi wcale oznaczać szerszego zakresu OR u przeciwnika.

Gdzie znalazłeś takie zalecenia?

Reply
ddaniecki

Napisane przez YoungKid

Napisane przez ddaniecki

Napisane przez YoungKid

Jak chcesz grać w pokera ,to najpierw zapoznaj sie z podstawami -to może nie będziesz zadawał takich "trudnych " pytań.

Wydaje mi się że od tego między innymi jest to forum, żeby zadawać takie pytania. Aktualnie zapoznaje się z podstawami cash nl holdem, więc bardzo Cię przepraszam za swoją niekompetencję. Na przyszłość jak nie masz nic ciekawego do napisania to proszę Cię nie zaśmiecaj mi bloga.

"Troszkę o mnie: Mam 22l, przygodę z poksem zacząłem 8 lat temu, jednak mimo że gram for living od 18tki to nie umiem grać bo miałem w dupie rozwój i wolałem jarać jointy. "
Ok to napisze inaczej ,nie zapoznawaj sie z podstawami jesli nie chcesz, tylko uruchom troche mózg i oczywiście przepraszam za zaśmiecanie twojego bloga bo i tak nie mam nic ciekawego do napisania.
Ps. Twoje pytanie jest z kategorii
przepraszam a ile kosztuje mercedes?
Kurwa od 1000 na szrocie do 1000000 w salonie.

Reply
YoungKid

.

Reply
YoungKid

.

Reply