A kto zakupił Diablo 3 i zamierza grac ??
ja zamówiłem w przedsprzedaży i zamierzam grać ♠_love: chociaż będzie ciężko zagospodarować czas ale nie ma wyjścia, w końcu najlepsza gra ever dla mnie
Wersja standardowa kosztuje 199zł, a kolekcjonerska 349zł - to oznacza, że na zakup będę musiał poczekać ze 2 lata aż cena trochę spadnie.
Ja już standardówke zakupiona mam. Teraz odkładam na kolekcjonerska wersje. Jak już ktoś z was wybrał postać która będzie grał ja to myślę nad demon hunter?. EE jakoś się wygospodaruje czas by pogodzić diablo z pokerem ;]
ma ktoś gdzieś wymagania techniczne do tego? nie wiem czy komp pociagnie
btw co do postaci to ja od razu odpalam mojego barbarzyńcę ♠_love:
Napisane przez wukaesiak
ma ktoś gdzieś wymagania techniczne do tego? nie wiem czy komp pociagnie![]()
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx
Napisane przez Sting1983
Wersja standardowa kosztuje 199zł, a kolekcjonerska 349zł - to oznacza, że na zakup będę musiał poczekać ze 2 lata aż cena trochę spadnie.
wystarczy kupic w przedsprzedazy, np w Empik (zamowic przez internet) i wtedy kosztuje to 170zl.
Tez nie wiem jak to pogodze, ale Poker>D3.
Napisane przez Wojaq
Napisane przez wukaesiak
thx :sdrink
Napisane przez Fafarafa
nie napalajcie się bo jest duża szansa że to będzie fail
Tzn. całe Diablo? Czemu tak? Nie śledziłem na bieżąco rozwoju sprawy, chociaż wyczekiwaliśmy ze znajomymi na premierę już od dawna.
Napisane przez Sting1983
yyy... Ty grasz tez w pokera czy tylko siedzisz na forum ? na kolekcjonerska to nawet na nl 5 ugrasz w pare dni ^^
... pare lat lol... ♠_ugly:
ja pierwszy zalozylem topic o diabolo i mowilem [Treść wyedytowana] ze rozlowe namiot 14 maja pod impikiem w KIELCACH!!
![]()
// wulgaryzmy salyk
D2 Hardcore to bylo to ale wkuzali zdeczka pk na balach
np 97 lv a tu tppk pala soso i cu RIP a duele zdeczka tez sie zrypalu auto aim boty auto tele itp zabijanie na moscie badz na progu miasta mocnonik wchodzil i papa + kolesie z dupowanymi runami gra super ale te elementy ja niszczyly
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez Wojaq
Napisane przez wukaesiak
thx :sdrink
ship200 
Napisane przez pawlo3200
D2 Hardcore to bylo to ale wkuzali zdeczka pk na balachnp 97 lv a tu tppk pala soso i cu RIP a duele zdeczka tez sie zrypalu auto aim boty auto tele itp zabijanie na moscie badz na progu miasta mocnonik wchodzil i papa + kolesie z dupowanymi runami gra super ale te elementy ja niszczyly
Jaki to język?
Napisane przez psychoreaper
Napisane przez pawlo3200
D2 Hardcore to bylo to ale wkuzali zdeczka pk na balachnp 97 lv a tu tppk pala soso i cu RIP a duele zdeczka tez sie zrypalu auto aim boty auto tele itp zabijanie na moscie badz na progu miasta mocnonik wchodzil i papa + kolesie z dupowanymi runami gra super ale te elementy ja niszczyly
Jaki to język?
![]()
noulajfoski