Skip to forum
Notifications
Clear all

Smite

4 Posts
3 Users
0 Reactions
1,198 Views
Lynx33

Jeśli ktoś jest szczęśliwym posiadaczem bety i ogarnia cokolwiek, jest komunikatywny i posiada sprawnie działający mózg to zapraszam do wspólnych gier ze mną i RockyRaccoonem. Wszystkim zainteresowanym polecam wzorem topicu na temat LoL-a zostawianie tutaj nazwy użytkownika SMITE i godziny, w których grywacie tak byś my się mogli wzajemnie radośnie dodawać. Pozwolę sobie zacząć;

Nick PS / Nick SMITE / Godziny gry
Lynx33 / Forc3ofWill / Póki co ciężko zdefiniować ale jakoś wieczorami

Jeśli ktoś nie wie o co chodzi to dodaję link i zachęcam do wypróbowania tej świetnie zapowiadającej się MOBY. TPP czyni dynamikę gry naprawdę świetną bo skill factor ma ogromne znacznie przez całą grę. Nawet jak jesteś spasiony jak świnia ale nie potrafisz trafić przeciwnika autoatackiem to nie zrobisz zbyt wiele.

https://account.hirezstudios.com/smitegame/

BTW: Mam dwa klucze do gry które chętnie oddam ogarniętym zainteresowanym.

Reply
3 replies
Lynx33

Podbijam. Beta ma się skończyć jakoś na początku przyszłego roku i znalezienie klucza jest w tej chwili banalnie proste:

Zachęcam do wypróbowania bo gra jest naprawdę dobra.

Reply

to taki lol 3d?

ja wlasnie zagralem kilka razy w lola i fajna gierka

wiem ze pozno :facepalm:

Reply
galer

Nawet ciekawa gierka i miło się pyka. Szkoda, że nie mam teraz czasu na granie, bo chętnie bym dłużej przysiadł. :)

Z minusów, to strasznie wolno exp idzie, no i walki są jak dla mnie zbyt długie. Człowiek ma np. godzinę wolnego czasu, to zdąży z 2, 3 razy zagrać i tyle. No i chyba nie ma tutaj żadnego długoterminowego rozwijania czegokolwiek między walkami. Masz postać i nią grasz.

Reply