Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

roll 5cd

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,021 Wyświetlenia

Jaki roll na 5cd pot limit i no limit jak z wariancją na stawkach 50$ i 100$

Bo tak patrze i strasznie fajne te stoliki się zrobiły ostatnio

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
domycia

Coś tam się kiedyś bawiłem i dość niska wariancja więc imo 25-30bi/limit powinno wystarczyć. W 5cd (przynajmniej w PL) praktycznie każdy gra MSSem więc mając 30bi MSSowych myslę, że można spokojnie sobie pograć.

Odpowiedz
Cytat

A gracze takie same fishe na 50 jak na fixe 1/2 czy jest jakiś poziom lepszy troszke

Odpowiedz
Cytat

30bi do 5 card draw? Chyba tych po 20bb :)

Nie no jeśli się uczysz dopiero to 500$ na NL/PL 50 jest ok, ale wygrywający gracz nie potrzebuje więcej niż 200$.
I ze 100$ nie jesteś samobójcom, jak siedzisz wśród ludzi co c/c AAA, czy tylko sprawdzają z kolorem gdy Ty wymieniasz 3 :)

Odpowiedz
Cytat
pozboju

Apropos, w życiu nie grałem jeszcze cash 5cd NL. Z tego co jakiś czas temu patrzyłem na Full Tilcie (nie mam tam konta) są stoliki na jakieś mikro stawki. Ktoś się orientuje czy jest tam jakiś ruch i czy wogóle warto ?

Odpowiedz
Cytat

na ftp nawet jeden stół nie chodzi. co do fixa na starsach to cieżko nawet o dwa stoły 5$/10$ 3$/6$ można wieczorem 3 odaplić 1$/2$ tez spokojnie chodzą już popołudniu co do PL to na PL50 i PL100 poziom graczy taki jak na 0.25$/0.50$ tylko nie wkupują się za 100bb powyżej PL200 juz cięzko stoły otworzyć. na PL 400 gracze ogarnieci troszke poziom jak na fixie 5$/10$ i 3$/6$

Odpowiedz
Cytat
pozboju

Eeeee chłopie, mówisz o stawkach niedostępnych dla mnie :) Chciałem sobie popykać coś mikromikro w formacie NL. Wlazłem dziś rano na ftp w trybie observe i dwie osoby siedziały na NL5. Z racji na wczesną porę domyślam się że wieczorem ze dwa stoliki mogą chodzić. Tylko mam dylemat. Zakładać sobie konto na ftp po to tylko by takie micro przy micrym trafficu uskuteczniać to trochę bez sensu. Bonusu tym nie wyrobię i przepadnie - szkoda by było. A wciąż liczę że nadejdzie ten dzień kiedy zakumam holdema i wtedy możliwość wyrabiania bonusa się przyda :D

Odpowiedz
Cytat