Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] MB problem

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
533 Wyświetlenia
Lokryt

mianowicie, chcą potwierdzić prawdziwość mojej karty i moja własną czy jakoś tak i pobrali mi z karty pewna kwotę która mam wpisać w mb account..problem polega na tym, ze nie wiem jakim cudem na MB mam wszystko w PLN podane..i mam wpisac kwote w PLN jaka mi pobrali (1.01-2.99) Karte mam z angielskiego banku, poniewaz teraz przebywam na wyspach...pobrali kwote 0.42funta...jak mam to teraz niby zrobic?:P

boje sie, ze to tak banalne, ze az głupie...no ale ja nie wiem. proszę o pomoc :)

Pozdrawiam

@edit: literówki. składnia dalej lezy ;d

3 odpowiedzi
SJS
SJS

Witam.

Najlepiej w tej kwestii skontaktuj się z supportem MB. Zdecydują czy możesz podać pobraną kwotę w Funtach czy też będziesz musiał skontaktować się ze swoim bankiem i poprosić ich o podanie wysokości pobranej kwoty przed dokonaniem przewalutowania.

Pozdrawiam.

mandeo55

Mialem podobna sytuacje kiedys z Netellerem. Moj bank automatycznie przewalutowal jakies przyslane przez nich centy. 3 nieudane proby z wpisaniem niewlasciwych cyferek i konto czasowo zablokoane. Telefon okazal sie najszybszym rozwiazaniem problemu i wszystko gralo po kilku minutach.

Lokryt

narazie wyslalem im wiadomosc..jesli nic nie da to bede musial zadzwonic do angielskiego supportu :/

dzieki za odpowiedzi

@edit:

dostalem mailao tresci:

Dziękujemy za kontakt z Moneybookers.

Prosimy mieś na wuadze, że w celu weryfikacji karty kredytowej obciążyliśmy Pańska kartę kredytowa/debetową przypadkową niewielką sumą. Musi Pan sprawdzić na wyciągu Panskiej karty kredytowej wysokosść tej sumy i wprowadzić ją w „Moje Konto“ > „Profil“ > „Zweryfikuj kartę kredytową”. Może Pan poprosić o pomoc w swoim banku w celu ustalenia jaka dokladnie byla to suma w PLN.

Jeśli nadal będzie miał Pan problem z weryfikacją, uprzejmie prosimy o przesłanie skanu wyciągu z Pana karty kredytowej. Ważne, aby dokument ten zawieralł wszystkie niezbędne dane, wymienione poniżej:

-Pana imię i nazwisko jako właściciela karty
-numer Pana karty (lub przynajmniej jego fragment)
-widoczna suma transakcji weryfikacyjnej Moneybookers
-data

to mam nadzieje, ze zalatwie to w banku...bo nie mam skanera :D:D

Pozdrawiam