Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Poleceni

13 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
2,805 Wyświetlenia

Mam możliwośc zwerbowania sporo poleconych, ale nie wiem co dostaje sie za poleconego?? znalazlem jakis artykół ale ze stycznia, wiec teraz nic sie nie dostaje??

12 odpowiedzi
44kajtush

*artykuł

nie rozumiem. bo tam pisalo ze to trwa so 31 stycznia wiec terazjest chyba inaczej??

JimiVega

Koledzy muszą mieć skończone 18 lat... Ty też powinieneś...

a kto powiedzial za nie mam??

to promocja nadal trwa.

Urbi555

z tego co przeczytałem to była przedłuzona do końca lutego , a teraz jest kwiecień :)

benek222

kiedy będą wypłaty za poleconych przyjaciół bo zawsze były gdzieś 2 dni po aktualizacji punktów a teraz jest juz 3 dzień .

Jak jest za tych poleconych przyjaciół tylko na polskiej wersji stronie pisze ze 10$ jest za 5 PartyPoints na angielskiej i niemieckiej jest 15 PartyPoints.
i jaki jest teraz kod promocyjny przy rejestracji w partypoker.

Ta promocja za poleconych przyjaciół trwa cały czasz od początku lutego?

Wypłaty sa z tego co wiem to trzeba miec przynajmniej 50$ do wyplaty inaczej nie wyplacaja.
U angoli i niemcow jest inny kod bonusowy niz u nas i dlatego sa roznice tam jest T150 a u nas jest ST150.
Promocja ta trwa caly czas chyba od poczatku stycznia.
Pozdrawiam!

benek222

no mam uzbierane 60$ ale bym mial 80$ jagby to byla prawda ze trzeba za marzec tylko 5 pp zeby dostac 10$ .I co jest tymi wypłatami bo zawsze pokerstrategy wypłacolo 2 dni po aktualizacji a teraz jest już 3 .

zawsz odczekac kolejne 48 godzin i potem najpierw napisac ticket (po angielsku rosyjsku francusku lub niemiecku)!

hej ja czekam na kase za TAF (50$) zlecilem wyplete i od tygodnia juz pisze ze wkrotce wyplaca mi hajs

no i cos go nie widac ?(

moze naisac ticketa w tej sprawie???

Original od ponurygepard
hej ja czekam na kase za TAF (50$) zlecilem wyplete i od tygodnia juz pisze ze wkrotce wyplaca mi hajs

no i cos go nie widac ?(

moze naisac ticketa w tej sprawie???

Wypłata bonusu za poleconych

Pozdrawiam