Skip to forum
Polecony ma problem...

Notifications
Clear all

[Closed] Polecony ma problem..

10 Posts
5 Users
0 Reactions
821 Views

Mam problem w kroku 3 odnośnie wprowadzenia swojego nicka aby PS wiedzial do kogo ma wysłać 50$.Po wpisaniu Screen name u i kliknieciu ZAPISZ DANE powinnien zakończyć sie step "Wybierz swój poker room, aby otrzymać kapitał startowy" i przejsc do "Uzupełnij swoje dane", niestety nic sie nie dzieje a Screen name można zapisywac bez konca

Taki sam problem mial moj inny polecony... Probowal wpisac ten nick na dwoch roznych roomach i rowniez klikajac nic kompletnie sie nie dzialo, mozna bylo sobie klikaci klikac ..

Pomozcie ludzie ;D

P.S. Dodam,ze probowano to zrobic na roznych przegladarkach i zawsze sie nie dalo ..

9 replies
Mooris

Witaj

Przekażę Twoją sprawę do adminów - oni zainterweniują.

Pozdrawiam

Witam,

Bardzo proszę, aby polecony napisał ticket do naszego supportu, który zajmie się tą sprawą.

Pozdrawiam!

Polecony ticket napisal juz wczoraj i zero odpowiedzi.

Ja 19:38:58 kliknij w "moj profil"
Ja 19:39:03 i ozbacz czy masz ptaszka przy roomie
Ja 19:39:09 jak tak to znaczy chyba ze juz koniec ?
POLECONY19:39:40 tak mam bo sam wpisalem w moj pfofil
POLECONY 19:39:46 a powinno to byc automatycznie
POLECONY 19:40:16 Wybierz jedną z opcji (Darmowy kapitał startowy) Wybierz swoją grę (Strategia big stack) Przeczytaj artykuły i rozwiąż quiz Wybierz swój poker room, aby otrzymać kapitał startowy Uzupełnij swoje dane Zdobądź 50 $ kapitału startowego!
POLECONY 19:40:36 dwa ostatnie dale ssa na czerowno
POLECONY 19:40:38 ;]
POLECONY 19:40:42 a pownnio byc na zilo0no

Kolezka dalej nie otrzyma odpowiedzi od supportu, a od wyslanai ticketu minelo okolo 20h .. Opisany wyzej problem ma wiele poleconych nie tylko ten ...

Witaj ponownie,

Nasz support nie jest czynny niestety 24h na dobę, więc proszę o odrobinę cierpliwości.

Pozdrawiam.

Sprawa wyjasniona z jednym poleconym i juz wszystko ok .. szkoda tylko ze nie napisali o co chodzi, bo o drugiego poleconego ktory ma taki sam probblem znow musze pisac ticketa ..

Cieszę się, że sprawa się wyjaśniła.

Niestety kolejna osoba również musi napisać ticketa w tej sprawie, ponieważ nasz support musi i tak w takich przypadkach interweniować, aby aktywować tę opcję.

Pozdrawiam.

Napisane przez jakwtosiegralo
Sprawa wyjasniona z jednym poleconym i juz wszystko ok .. szkoda tylko ze nie napisali o co chodzi, bo o drugiego poleconego ktory ma taki sam probblem znow musze pisac ticketa ..

dziwnie ze piszesz tutaj ze to ty piszesz ticketa a nie osoba polecona. cos mi tutaj smierdzi. co do supportu to naprawde staraja sie pomoc, mnie jak i moim poleconym pomogli juz kilka razy.

Myślę że sprawa już jest jasna więc zamykam