Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Problem

21 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
2,646 Wyświetlenia
Wojtalenko

Hello Wojtalenko,

Unfortunately we were not able to issue your TAF bonus because we received the following message:
"Account is closed, deemed inactive OR a duplicate OR put on hold due to possible violation of our player Agreement"
Please contact PartyPoker and ask for help. After the problem has been solved please reply to this ticket.

Best regards,
Tobi]

Dostalem od was taki ticket i moze mi ktos napisac o co chodzi, bo *** zbiera człowiek pol roku tych poleconych czeka na te punkty a tu mu pisze ze sie nie da bo jakis duplikat, nawet nie wiem o co chodzi jak moje konto jest w 100 % sprawne i moich poleconych także. Proszę jakiegos admina o szybką odpowiedz.

20 odpowiedzi
Mooris

Witaj

Z treści tej wiadomości wynika, że nie możemy przesłać Ci pieniędzy z promocji TAF, bo Twoje konto na PArtyPoker wydaje się być nieaktywne lub zawieszone z powodu złamania ich regulaminu. Proszą byś skontaktował się w tej sprawie z PartyPoker, a następnie napisał ticket do naszego supportu.

Pozdrawiam

Witaj Wojtalenko.

Jak wyjaśnił Mooris, wszystko masz dokładnie opisane w tickecie, który otrzymałeś od supportu - wyjaśnij sprawę z Party Poker i nastepnie poinformuj o tym nasz support

Bardzo proszę, abyś w przyszłości powstrzymał się od używania wulgaryzmów na forum. Dziękuję.

Wojtalenko

Tak, ale to wogóle jest możliwe jeśli wszystkie konta zarowno moje jak i poleconych są sprawne i nie zostały zablokowane ?

Mooris

Niestety nie znamy przyczyn zablokowania Twojego konta na PartyPoker - aby się dowiedzieć o co chodzi, musisz napisać do PartyPoker.

Pozdrawiam

Wojtalenko

Napisałem do party poker i chcą sie ze mną skontaktować telefonicznie. Nie wiecie czy rozmowa odbywać się będzie w języku polskim czy angielskim ?

Mooris

Witaj

Mają support polski, więc najprawdopodobniej skontaktują się w naszym ojczystym.

Pozdrawiam

Rodri85PL

Pewnie nie grałeś długo, wysłali Ci info że zabiorą Ci wkrótce 5 dolarów jak w czymś nie zagrasz, olałeś to i masz konsekwencje. Nie możesz przelać na MB?

Mooris

Ale wygląda na to, że kolega ma chyba konto zablokowane

bastian081

Też mi kiedyś zablokowali. Tak jak Rodri napisał chyba przez to, że długo nie grał bo ja też wtedy nie grałem na PP. U mnie to była rozmowa po ang. ale nawet nie prosiłem o tłumacza to nawet nie wiem czy był dostępny. Pytają o dane osobowe i tyle. Jak się zgadzają do odblokowują.

Mam nadzieję, że sprawa szybko się wyjaśni - poinformuj wtedy nasz support.

Pozdrawiam

Wojtalenko

Napisane przez Mooris
Ale wygląda na to, że kolega ma chyba konto zablokowane

a na zablokowanym koncie da sie grać ?? bo ja na swoim gram a wątpie żeby sie dało jakbym miał zablokowane zresztą we wczesniejszych postach już napisałem że moje konto jest sprawne wiec dlatego sie dziwie co oni mogą o de mnie chcieć ale nic jutro zadzwonie i powiem co i jak

Wojtalenko

strasznie ciężko mi się z nimi dogadać odebrała jakaś pani i mowi tak jakos dziwnie ze nic nie rozumiem musialem jej przeliterowac nazwe swojego konta a potem powiedziala zebym wyslal emailem jak sie nazywam i sie spytala czy mam jakies pytania. Powiedzialem ze nie, bo to w koncu oni cos o de mnie chcą powiedziala Have a nice day. bye bye Nie wie ktos czy ten telefon napewno jest darmowy bo chwile z nią gadałem :) a musialem z domowego bo sie z komorki nie dalo a jak przyjdzie potem rachunek na 1k zl to mnie ojciec za....e

Rodri85PL

A od kiedy w Polsce się płaci za odebranie telefonu?? Jak nie było wcześniej systemowego pytania czy wyrażasz zgodę na rozmowę na swój koszt to nie ma takiej opcji.

Nie zapłacisz za odebranie telefonu, nie martw się :)

hks83

pisał że zadzwoni napisał również że odebrała kobieta nie wiem skąd wywnioskowaliście że do niego dzwonili :facepalm:

Wojtalenko

Mam takie pytanie. Skoro na party z niewiadomych powodow nie moge przelać to czy moge anulować bonus i wypłacić to np na moneybookers ?

Witaj Wojtalenko,

jeżeli nadal masz problemy z kontem na PartyPoker, to skontaktuj się z naszym supportem (napisz ticket), w którym poprosisz o zmianę konta docelowego wypłaty na Moneybookers.

Pozdrawiam,
dohpaZ

musashi87

Witaj Wojtalenko,

Ja miałem podobny problem przy przelaniu kapitału startowego. Założyłem konto na Party Poker i PS jakoś w 2008 ale pograłem trochę za swoje o kapitał startowy się nie ubiegałem, teraz wróciłem do pokera poprosiłem o przelanie kapitału startowego na PP no i był zonk. Wystarczyło wybrać inną platformę i po kłopocie.

Wojtalenko

Ok wszystko jest w porządku pieniądze dotarły. Jednak ten program TAF jest czegoś warty. Dziękuje.