Czesc jestem w trakcie wyrabiania Biggest Bonus Ever mam okolo 80 dolarow i dzisiaj klikam w kasjera zeby sprawdzic ile zostalo i wielki czerwony baner znikl i niema, Co jest grane? Chce ta kase... ;/
On tak pojawia się i znika nie wiem od czego to zależy
Nie bój się sprawdź pod wieczór na bank będzie
Tutaj masz bezpośredni link.
my.fulltiltpoker.com/pl/my-promotions/biggest-bonus-ever-status
Po zalogowaniu, wejściu do cashier i kliknięciu My Promotions wklej sobie ten link do przeglądarki. U mnie zadziałało.
teraz nawet wchodząc na ten link mi sie otwiera ale nie pokazuje ile zdobyłem ![]()
edit: tylko to napisałem otwieram i znów działa:)
u mnie też znika, ale gdy klikne w my promotions i zmienie jezyk na angielski to się pojawia
czy dostał ktoś dzisiaj kasę z tego Biggest Bonus Ever? bo promocja sie chyba już zakończyła, odnośnika w my promotions nie ma, maila zadnego nie dostałem, kasy nie ma ♠_ugly: za co ja jutro chleb kupię? ♠_cry:
ja wyrobiłem całosc i po godzinie było na koncie. a jesli chodzi o termin to trwa miesiac od daty zatwierdzenia
no przepraszam ale o co wam chodzi?
byl(jest) bonus $100 promocja byla do odpalenia do 14 sierpnia i trwa 30 dni, bonus jest uwalniany w 10% czesciach, ten kto go odpalil ma w zakladce w cashier w bonusach widoczne ile juz ugral i tyle, ze co po ugraniu tych $100 chcecie jeszcze $1oo w nagrode? bo z waszych wpisow zaczynam wlasnie takie wnioski wysnuwac... ♠_confused:
to mi napisali w srode:
Hello Lukasz, Thank you for contacting Full Tilt Poker Support. We apologize for the delay, however, the system regulates this bonus release and we are unable to speed up the process. Once verification has been completed, you will see this $100 cash credited to your account. Please note, you will receive an automated email from Full Tilt Poker once this process completes.
Biggest bonus ever = Biggest burdel w systemie ever
Napisane przez Nomedes
no przepraszam ale o co wam chodzi?
byl(jest) bonus $100 promocja byla do odpalenia do 14 sierpnia i trwa 30 dni, bonus jest uwalniany w 10% czesciach, ten kto go odpalil ma w zakladce w cashier w bonusach widoczne ile juz ugral i tyle, ze co po ugraniu tych $100 chcecie jeszcze $1oo w nagrode? bo z waszych wpisow zaczynam wlasnie takie wnioski wysnuwac... ♠_confused:
Po pierwsze- zakłądki BBE już nie ma, po drugie jest napisane, ze bonus zostanie wypłacony po ugraniu całości, lub po 30 dniach w przypadku nie ugrania całości. Termin promocji u wielu osób już minął, a pieniędzy nie ma. stąd całe zamieszanie.
Ja dostawałem po 10$ po ugraniu pewnej ilości punktów, wszystko ok bonus wyrobiony następna darmowa kasa to TAKE 2.
hej to ja mam pytanie, bo jak zwykle wszsytko zapier... , ot cały ja, bo wyrabiałem sobie ten bonus na poczatku sierpnia i tak po 5 dniach miałem juz ugrane 20 pare dolarów, ale spotkał mnie taki downswing ze szkoda gadać, więc przestałem to grac i zacząłem sobie grac na party, to co ja teraz we wrzesniu dostane te 20 pare baksów czy jak? z góre dzieki za odpowiedź