Przejdź do forum
Continuing month - ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Continuing month - Iron man

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
861 Wyświetlenia
ablazer

Ok, do zakupienia w sklepiku Iron Mana jest taka zabawka. Z uwagi na moje wakacje bardzo chętnie z niej skorzystam. Z tekstu rozumiem, że nie liczy mi się ten miesiąc do Irona (np. ilość granych miesięcy) ale mam tak jakby przedłużenie. Kiedy natomiast to się kupuję? Miesiąc wcześniej? W danym miesiącu? Po miesiącu gdy się nie udało? Nie chciałbym nacisnąć "purchase" i skasować sobie to co nagrane w tym m-cu.

Continuing Month
150 Medals

You can now use your Iron Man medals to preserve your Iron Man continuation status. Purchase a Continuing Month to ensure that you retain your Iron Man continuation status if you do not qualify for Iron Man in any given month. Please note that Continuing Months will only preserve your Iron Man qualification status, not advance it. Continuing Months will apply to the previous month, and only if you didn’t qualify for the Ironman Challenge that month. You cannot purchase a Continuing Month for more than two consecutive months.

Z góry dzięki ;)

6 odpowiedzi
ablazer

Status gracza jest resetowany w momencie niezakwalifikowania się do następnego miesiąca. Na koniec miesiąca, jeśli nie zakwalifikujesz się, możesz zachować swój kontynuacyjny miesiąc na początku miesiąca za sumę 150 medali.

Źródło: Pan Zbigniew z supportu

Ale, o co mu chodziło ?:D Ktoś to rozumie?

babel92

Siemka :)

Zbyszek chyba ma na myśli, że jeśli ciśniesz Iron Mana i pewnego razu nie uda Ci się ugrać wymaganej ilości punktów to za 150 medali możesz sobie tak jakby "wykupić" ten status ;) Jak wiadomo wpływa to na uczestnictwo w freerollu itp itd.

Pozdrawiam! :)

CptCarrot

no Zbychu napisał bardzo jasno i przejrzyście.

istnieje dalej promo, że po 13(?) miesiącach pod rząd zdobywania iron mana jest jakiś bonus?
styczeń zdobyty
luty zdobyty
.
.

.
listopad zdobyty
grudzień - miesiąc bez pokera = nie zdobyty
styczeń next year płacisz 150 i jednak w grudniu okazuje się, że zdobyty.

Moje pytanie: płacę te 150 i jaki status ironmana "kupuję" ? (brąz, iron?)

ablazer

Z tego co piszę na ftp żaden. Nie dostajesz medali, nie liczy Ci się jako miesiąc dłużej, kupujesz tylko przedłużenie tak jakby.

FidekX

to ja jeszcze spytam tak dla calkowitej jasnosci. We wrzesniu nie bede mial czasu grac w pokera i chce wykupic kontynuacje miesiaca. Zrobic mam to we wrzesniu czy dopeiro w pazdzierniku tak aby na wrzesien mi sie liczylo ?

ablazer

Napisane przez FidekX
to ja jeszcze spytam tak dla calkowitej jasnosci. We wrzesniu nie bede mial czasu grac w pokera i chce wykupic kontynuacje miesiaca. Zrobic mam to we wrzesniu czy dopeiro w pazdzierniku tak aby na wrzesien mi sie liczylo ?

W październiku. Poczytałem trochę for po angielsku i mam jasność :D