Witam
Wiadomo już kiedy rozpoczynają się satelity do Pardubic na Full Tilt ?
Pozdrawiam
Witam
Wiadomo już kiedy rozpoczynają się satelity do Pardubic na Full Tilt ?
Pozdrawiam
"Satelity On-line!
No i temat chyba najbardziej pożądany. Satelity online. W tym roku festiwal przytulił Full Tilt Poker. Dzięki temu satelity online będą na tej platformie dostępne znacznie wcześniej niż na PokerStars.
Już od 4 Czerwca do 28 lipca w każdy wtorek, czwartek, sobotę i niedzielę będziecie mogli walczyć w następujących satelitach:
Satelita Główna do Eventu #11 – Full Tilt Poker.net Main Event
Wpisowe $11
10 minutowe blindy i 3000 na start
Pula = 1 Bilet do turnieju głównego za każde $145 w puli
Satelita Freeroll do Satelity Głównej (dla osób z mniejszym rollem)
Wpisowe = brak. Rebuy $0,40
5 minutowe blindy, 1000 na start (1000 rebuy, 2000 addon)
Pula = 2 bilety $11 do Satelity Głównej + bilet za każde $11 w puli
Freeroll do Main Eventu
Wpisowe = 0, Rebuy $0,40
5 minutowe blindy, 1000 na start (1000 rebuy, 2000 addon)
Codziennie z wyłączeniem soboty
1 bilet do Main Eventu gwarantowany
Satelity na PokerStars będą nieco później stąd jeszcze nie mamy wglądu w rozpiskę. Jak tylko się pojawi zaktualizujemy wpis."
Z innej strony o tematyce pokerowej
Właśnie na FTP wygrałem jakiś turniej do Pardubic.
Czyli co wygrałem ??
Bo w kasjerze nic mi się nowego nie pojawiło.
Jak tam napisać do supportu? zna ktoś maila ??
No i niby w puli nagród jest 145 $ T - też mi to wpadnie czy to równowartość nagrody ??
Tak ewentualnie się pytam - sprzedać to jakoś mogę ??
no właśnie nie wiem co wygrałem, bo do dziś nic mi nie wskoczyło w kasjerze....
pisałem maila do supportu na adres support@fulltiltpoker.eu ale odpowiedzi brak. To dobry adres? nie wiem kurczę czy mam się już pakować zacząć
Ale co dokładnie wygrałeś? Bilet do main event, czy do satelity? Bo jak do satelity to może jesteś automatycznie zarejestrowany i musisz się wyrejestrować. Tak czy siak oba pewno da się zamienić na T$.
W lobby głównym klikasz- Żądania - Moje turnieje. Będziesz widział gdzie jesteś zarejestrowany.
Pierwszy turniej jaki grales i wygrales , jesli byl za FTPoints lub freeroll - nie mozesz zamienic na $ , musisz grac w nastepnym . ( Co do freerolla tylko jeszcze nie jestem pewien).
Prawdopodobnie wygrales bilet do kolejnej satki o wartosci 11$ . W tej satce beda juz do wygrania pakiety do Pardubic na jakiegos turka ( wartosc 145 T$) , ktore bedziesz mogl juz chyba zamienic na dolarsy .
Zeby miec w kasjerze bilet musisz sie wyrejestrowac z tego turnieju, do ktorego wygrales bilet
Wygrałem satkę do ME i nie dostałem żadnego potwierdzenia na e-mail. W My tickets też nic nie ma. Żadnych T$ też nie mam. Jakieś pomysły?
Żądania - moje turnieje - 0,0 znaczy pusto.
Biorę : sprawdź swoją historie turniejów ( internet ) -
pokazuje mi 1 miejsce w Pardubice Festival Freerol - w tabeli WON jest ticket , a w notatkach : Pardubice Festival Main Event Ticket No Prize.
Więc co to jest ? Support milczy, maili zero, w kasierze pusto.
Znajdz na liscie turniejow nastepny taki freeroll » w lobby powinien byc numer ID turka do ktorego wygrales bilet » wejdz w lobby tego turka ( nr na niebiesko powinien byc i trzeba kliknac na niego ) » wyrejestruj sie » sprawdz w kasjerze jaki masz bilet
Do tych turniejów rejestruje się 'przez stronę', a nie lobby. (prawdopodobnie nie są dostępne dla wszystkich krajów).
Hello PSYCHOFISZ ![]()
Congratulations for winning your Festival Main Event Ticket for the
Pardubice Live Event.
Following your recent winning on tournament 254206955, Pardubice Festival
Freeroll, on June 4th, you have been awarded with the Pardubice Festival
Main Event Ticket valued $145.00.
For the avoidance of doubt, the Main Prize is non-transferable and may not
be given, assigned, transferred or sold to any other person(s) and must be
used by an Entrant within six (6) months of being awarded.
You can find all the details about the Full Tilt Poker.net Pardubice
Festival at the following page of our website:
http://www.fulltiltpoker.com/promotions/poker-festival-pardubice
Congratulations again and if there is anything else we can help you with,
please let us know.
Regards,
Isidoro
Full Tilt Poker Support
O co im chodzi bo mnie łeb napie**** i nie mogę przetranslejtować ![]()
czyli co?? wygrałem jakąś tam wejściówkę, ale nie mogę jej spieniężyć ??
Napisane przez BleakAmaranth
Wygrałem satkę do ME i nie dostałem żadnego potwierdzenia na e-mail. W My tickets też nic nie ma. Żadnych T$ też nie mam. Jakieś pomysły?
Trochę z opóźnieniem, ale przyszło mi potwierdzenie na maila.
Hej,
Nie moge za cholere znalezc zadnych satek do Pardubic.
Czy ma znaczenie to ze gram z fulltiltpoker.eu?
One sa tu dostepne?
Jak tak, to jak je znalezc, albo chociaz id turnieju jak ktos ma u siebie widoczne.
Napisane przez sojowyjarz
Do tych turniejów rejestruje się 'przez stronę', a nie lobby. (prawdopodobnie nie są dostępne dla wszystkich krajów).
jak to zrobic? nie moglem sie z late rega zarejestrowac do dzisiejszej, na stronie szukalem dlugo i tez nie znalazlem niczego do rejestracji