siema jaki jest kod aby otrzymać bonus 100 % od 1 ego depozytu ? dziękiii
Podepnę się tutaj bo sprawa raczej blacha - pierwsza wpłata na FTP, wiadomo bonusik. Jednak do tego dostałem 10 darmowych biletów we free-rolach (wiadomo co z nimi zrobić) i jeden bilet "free tournament ticket". Pytanie - ten bilet do wykorzystania w jakimkolwiek turnieju (nawet tych najdroższych)?
Po jakim czasie dostaje się te bilety od złożenia depozytu?
W ogóle to się okazuje, że miałem założone konto już dawno, choć chyba ani razu tam nawet nie grałem, czy w takim razie dostanę te bilety ?
tez mam parę pytań ![]()
Napisane przez tomaszsauiPodepnę się tutaj bo sprawa raczej blacha - pierwsza wpłata na FTP, wiadomo bonusik.
czy jak wpłacę by dostać te 10 darmowych biletów to wypłacę $$ potem je bez problemów w każdej chwili gdyby mi się już nie chciało wyrabiać tego bonusu?
Napisane przez tomaszsauiJednak do tego dostałem 10 darmowych biletów we free-rolach (wiadomo co z nimi zrobić) i jeden bilet "free tournament ticket". Pytanie - ten bilet do wykorzystania w jakimkolwiek turnieju (nawet tych najdroższych)?
Czy jeśli promocja first depo kończy się jak forumowicz v1xii pisał 6 stycznia:
Napisane przez v1xiiu mnie do 6 stycznia 2013
w ogóle gdzie ta data widnieje?
to ktoś orientuje się czy tych darmowych turniejów będzie jeszcze tylko 5? (do 6 stycznia) czy od 6 stycznia przez max 10 następnych niedziel?
I najważniejsze czy wpłata od PS jest zaliczana jako first depo i wobec tego nie łapię się na First Deposit Welcome Package?????