Przejdź do forum
FTP first deposit

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] FTP first deposit

18 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
1,349 Wyświetlenia

Witam
Jest bonus od pierwszej wpłaty do 600$, wpłaciłem już raz kilkadziesiąt dolarów, czy jak wpłacę kolejną kwotę to czy ona będzie również objęta tym programem bonusowym. Jak dobrze pamiętam to na PokerStars jest również bonus od pierwszej wpłaty tylko, że można go sobie rozdzielić na 3 transze i za każdą wpłatę jest bonus (czyli do trzech wpłat albo do osiągnięcia limitu bonusu).
Moje drugie pytanie to czy jest możliwość wpłacenia pieniędzy z karty kredytowej nie swojej np. poprzez moneybookers. Czy są później jakieś problemy z wypłaceniem pieniędzy?

17 odpowiedzi
soczi45

Z tego co się orientuje bonus od 1 wpłaty jest tylko raz, na P* faktycznie wygląda to troche inaczej i możesz go wykorzystać w 3 ratach na FTP tak nie jest. Co do przelewu z karty to nie wiem ale słyszałem że dane twoje powinny się zgadzać z tymi z przelewu.

Cinek8281754

Musisz napisać do FTP że chcesz wpłacić kasę i czy są jakieś bonusy za to ja tak zrobiłem i powiedzieli że mam jeszcze aktualny bonus od pierwszej wpłaty i coś tam zrobili i gra gitara :D Kazali mi napsiac do nich jak wpłące kasę więc tak zrobiłem i coś klikneli tu i tam i mam bonus :)

salyk

Witam,

first deposit bonus na FTP różni się od bonusu na P*. Na FTP jest on jednorazowy - tzn. tylko pierwsza wpłata mu podlega. Zawsze możesz napisać do supportu FTP (tak jak koledzy piszą) i spytać czy nie ma możliwości otrzymania jakiegoś bonusu przy wpłacie. Wcale nie musisz go otrzymać, aczkolwiek zawsze można spróbować.

Pozdrawiam

Ja mam pytanie, bo nie rozumiem tej oferty. Wplace 600$ i chce wyrobic ten bonus.
" Kwota premii zostanie automatycznie przelana na konto premii gracza, na którym będzie przechowywana, a następnie przekazana na konto gotówkowe po zwiększeniu o 10% wartości początkowej wpłaty lub będzie wynosić $20 zależnie od tego, którą opcję gracz zdobędzie jako pierwszą. Jeżeli zatem zostanie dokonana jednorazowa wpłata w wysokości $100, każde zarobione $10 (10%) zostanie natychmiast przekazane na konto gracza. Dokonaj wpłaty za $600, a Twoje konto zostanie zasilone po zdobyciu każdych $20 premii."

Czyli jak bede na minus przez te 2 miesiace to nic z tego nie bede mial.tylko te pkty +rakeback od ps.com?

Nie ma znaczenia czy będziesz na minus czy na plus. Jeśli masz aktywny bonus First deposit to za każde rozdanie dostajesz ileś tam punktów i na podstawie tych punktów uwalnia Ci się kasa z tego bonusu.

Wniosek: im więcej rozdań zagrasz tym więcej z tego bonusu dostaniesz

Pozdrawiam

A ile tych pkt trzeba do uwolnienia calego bonusu bo nie moge na stronce znalezc?

Witaj,

mam nadzieję, że o to Ci chodziło:

Za każdy 1 Full Tilt Point, uwalniane jest 0,06 $ bonusu. Aby uwolnić 1 $ bonusu, potrzebujesz ugrać 16,67 FTP.

Pozdrawiam,
dohpaZ

kustra

Napisane przez nanites
Witam
Jest bonus od pierwszej wpłaty do 600$, wpłaciłem już raz kilkadziesiąt dolarów, czy jak wpłacę kolejną kwotę to czy ona będzie również objęta tym programem bonusowym. Jak dobrze pamiętam to na PokerStars jest również bonus od pierwszej wpłaty tylko, że można go sobie rozdzielić na 3 transze i za każdą wpłatę jest bonus (czyli do trzech wpłat albo do osiągnięcia limitu bonusu).

Jeżeli z nimi pogadasz to będzie tak jak koledzy wyżej pisali. Dostaniesz bonus.
Ja pytając się o RB powiedzieli mi, że niestety nie mogą mi go zaoferować, ale dadzą mi 1st dep. bonus 550$.
Niestety FTP ma jakieś problemy. Tak jak nie wypłacają niektórym rakebacku, tak i mi bonus przyznają już jakieś 9dni...

Dinopo

Mam pytanko na szybko.
Jesli wplace przykladowo 200$ to moge je wyplacic i bede miec aktywny bonus mimo wszystko jak na starsach?
Czy sa "zamrozone" az wyrobie bonus?

Dinopo

Odpowiadac spieszy mi sie :rage: :rage: :rage:

Dinopo

Jako twardy zawodnik znalazlem takie cos :

W sytuacji, gdy wpłacasz na platformę własne pieniądze, musisz zdobyć 100 Full Tilt Points, aby móc dokonać wypłaty. Full Tilt Points uzyskane przed dokonaniem depozytu, również liczą się jako wymagane 100 Full Tilt Points.

Czyli mam rozumiec , ze jesli mam na konie 11 FT points (cholera wie skad) to jak wplace wystarczy , ze wyrobie 89 i moge uciekac?
take 2... 5 points/day... 9x5=45 89-45=44 44 extra :rage:

25 points = dolar... 100 points = 4 dolce... wiec jesli chce od razu uciec najlepiej wplacic niby 40 dolcow i mam te 4 extra nie? :P
Wiec drugie pytanie. Czy nie szkoda bonusu od first deposit troche?
Jak kojarze jest 90 dni na wyrobienie... wiec chyba lepiej wrzucic wieksza kwote i nawet nie grac te 30 dni , a potem pozniej wrocic? Chociaz kurde wtedy nie dostane mojego extra 4$ do 25$ z take2 :f_o:
Kurde biznes i kasa... takie ciezkie sprawy ^^.

Dinopo

Kurde dlaczego ten temat wszyscy omijaja lukiem :facepalm:
Trzeba bylo zalozyc wlasny... gdyby ludzie widzieli , ze moj automatycznie by sie wpisywali :f_o:
Chce wrzucic 400$ wiec ponawiam pytanie czy wystarczy te 100 pointsow zeby je wyplacic spowrotem i drugie czy bonus nie przypadnie jesli wyplace kaske.

p.s support FTP wolny , bo mi nie odpisal w ciagu 4h :rage: i jak jako oczciwy czlowiek mam od nich kaske kosic z promocji?

Witaj,

jeśli wpłacisz własne pieniądze to wystarczy że ugrasz 100 FTP zeby móc wypłacić całośc :) i bonus ciagle będzie aktywny więc możesz spokojnie wypłacić

Pozdrawiam

Dinopo

I jeszcze jedno pytanko.
Jak ma sie first deposit bonus do rakebacku?

Urbi23

Za każdego wyrobione dolara jest odejmowane 27centów z rakebacku

kasperek17

Napisane przez PyqPyk
Witaj,

jeśli wpłacisz własne pieniądze to wystarczy że ugrasz 100 FTP zeby móc wypłacić całośc :) i bonus ciagle będzie aktywny więc możesz spokojnie wypłacić

Pozdrawiam

czyli mogę wpłacić max 600$, wypłacić zaraz załóżmy 500$ i First Depo będzie aktywny??

Dokładnie tak :) i będziesz miał wtedy maksymalny first depo do wyrobienia :)