Skip to forum
FTP irytujący probl...

Notifications
Clear all

[Closed] FTP irytujący problem

13 Posts
7 Users
0 Reactions
1,445 Views

nie mogę zaznaczać "normalnie" kolorów graczy, musze robić tak jak pokazałem to na screenie

ktoś miał taki problem?

12 replies
salyk

Witam,

zmień język softu na angielski i sprawdź czy też ten problem istnieje..

niestety nadal istnieje

salyk

Napisane przez WTKsolider
niestety nadal istnieje

Ja bym jeszcze spróbował przeinstalować soft (pamiętaj zrobić kopię notatek!), a później jeśli jeszcze dalej ten błąd istnieje, napisałbym do ich supportu technicznego.

Napisane przez salyk

niestety nadal istnieje

Ja bym jeszcze spróbował przeinstalować soft (pamiętaj zrobić kopię notatek!), a później jeśli jeszcze dalej ten błąd istnieje, napisałbym do ich supportu technicznego.

dzięki tak zrobie, jeszcze dodam, że przed formatem wszystko było ok, dopiero po formacie (windows vista) notatki przestały "działać"

edit. po przeinstalowaniu to samo, trzeba napisać do supportu ;[

SnikerS89

To ja się podepnę pod irytujący problem ;) Pewnie nie można nigdzie zmienić wyświetlanej godziny na jakąś normalną, europejską? Niby taka błahostka w 3 minuty do zrobienia dla informatyka, a taki wielki room nie ma takiej opcji.

kasperek17

nie ma takiej opcji. trzeba dodawać sześć ciągle :P

salyk

Napisane przez kasperek17
nie ma takiej opcji. trzeba dodawać sześć ciągle :P

dokładnie :D

muuuka

Jeśli chodzi o te kolorki to wina softu po update'cie. Kolorki i notatki są przypisywane ale zobaczysz je przy następnym "spotkaniu" z villainem.

MistyK

notatki sa zapisywane do klienta na dysku czy do loginu ?

Zapisują się na dysku w folderze FullTiltPoker pod nazwą : " twój-nick.xml "

napisałem do supportu i odpowiedzieli, że naprawią ten problem w przyszłości :< tylko kiedy, dziwne, że nie którzy widzą normalnie kolory, to chyba nie jest tylko wina softu, bo przed formatem visty wszystko było ok, może coś w ustawieniach? ale szukałem i nic nie ma o kolorach w notatkach :<

podbijam z nadzieja, że ktoś miał podobny problem

muuuka

napisałem do supportu i odpowiedzieli, że naprawią ten problem w przyszłości :< tylko kiedy, dziwne, że nie którzy widzą normalnie kolory, to chyba nie jest tylko wina softu, bo przed formatem visty wszystko było ok, może coś w ustawieniach? ale szukałem i nic nie ma o kolorach w notatkach :<

podbijam z nadzieja, że ktoś miał podobny problem

Ehhh, przecież pisałem kilka postów wyżej w czym problem. Wszystko się zapisuje tylko zobaczysz to dopiero przy następnym turnieju/na następnym stoliku cashowym na którym spotkasz daną osobę. U mnie wygląda to tak, że notuję regów w mtt i kolorki/notatki widzę dopiero w następnym turnieju. Nie jest to wada systemu czy jakichś ustawień a ostatnich update'ów FTP.