nie mogę zaznaczać "normalnie" kolorów graczy, musze robić tak jak pokazałem to na screenie
ktoś miał taki problem?
Napisane przez WTKsolider
niestety nadal istnieje
Ja bym jeszcze spróbował przeinstalować soft (pamiętaj zrobić kopię notatek!), a później jeśli jeszcze dalej ten błąd istnieje, napisałbym do ich supportu technicznego.
Napisane przez salyk
niestety nadal istniejeJa bym jeszcze spróbował przeinstalować soft (pamiętaj zrobić kopię notatek!), a później jeśli jeszcze dalej ten błąd istnieje, napisałbym do ich supportu technicznego.
dzięki tak zrobie, jeszcze dodam, że przed formatem wszystko było ok, dopiero po formacie (windows vista) notatki przestały "działać"
edit. po przeinstalowaniu to samo, trzeba napisać do supportu ;[
To ja się podepnę pod irytujący problem
Pewnie nie można nigdzie zmienić wyświetlanej godziny na jakąś normalną, europejską? Niby taka błahostka w 3 minuty do zrobienia dla informatyka, a taki wielki room nie ma takiej opcji.
Napisane przez kasperek17
nie ma takiej opcji. trzeba dodawać sześć ciągle![]()
dokładnie
![]()
Jeśli chodzi o te kolorki to wina softu po update'cie. Kolorki i notatki są przypisywane ale zobaczysz je przy następnym "spotkaniu" z villainem.
napisałem do supportu i odpowiedzieli, że naprawią ten problem w przyszłości :< tylko kiedy, dziwne, że nie którzy widzą normalnie kolory, to chyba nie jest tylko wina softu, bo przed formatem visty wszystko było ok, może coś w ustawieniach? ale szukałem i nic nie ma o kolorach w notatkach :<
podbijam z nadzieja, że ktoś miał podobny problem
napisałem do supportu i odpowiedzieli, że naprawią ten problem w przyszłości :< tylko kiedy, dziwne, że nie którzy widzą normalnie kolory, to chyba nie jest tylko wina softu, bo przed formatem visty wszystko było ok, może coś w ustawieniach? ale szukałem i nic nie ma o kolorach w notatkach :<podbijam z nadzieja, że ktoś miał podobny problem
Ehhh, przecież pisałem kilka postów wyżej w czym problem. Wszystko się zapisuje tylko zobaczysz to dopiero przy następnym turnieju/na następnym stoliku cashowym na którym spotkasz daną osobę. U mnie wygląda to tak, że notuję regów w mtt i kolorki/notatki widzę dopiero w następnym turnieju. Nie jest to wada systemu czy jakichś ustawień a ostatnich update'ów FTP.