hej własnie sobie zamówiłem "klasyczna" bluze z full tilta , czy powaznie czeka sie az 8 tygodnie czy przychodziły wam rzeczy nieco szybciej ??? pozdr
Witam,
zazwyczaj rzeczy przychodzą szybciej niż 2 miesiące. Głównie zależy to od gabarytów. Wg mnie to poczekasz lekko ponad miesiąc, ale wiesz... różnie to bywa ![]()
Moja zamówienia:
Walizka żetonów, książka, koszulka - lekko ponad miesiąc
karty - 2 tygodnie
Pozdrawiam
ja czekam na paczkę od listopada, pisałem do supportu dwa dni temu ale nic mi nie odpisali >.<
Chyba najlepiej zamówić i zapomnieć, a później po dwóch miesiącach mieć zupełnie niespodziewaną niespodziankę.
Ja na okulary czekałem półtorej miesiąca, ale tak naprawdę nie ma reguły. Po prostu trzeba zamówić i nie myśleć o tym, aż w końcu przyjdzie :).
Napisane przez cryspin
ja zamawiałem 2 talie kart miesiac temu i przyszyły po niecałych dwóch tygodniach
karty to drobnostka i masówka wiec idą szybko. Ja dostałem 7 dni po zamówieniu. A na torbe na laptopa czekam juz prawie miesiac...
Napisane przez radsonsc
Napisane przez cryspin
ja zamawiałem 2 talie kart miesiac temu i przyszyły po niecałych dwóch tygodniachkarty to drobnostka i masówka wiec idą szybko. Ja dostałem 7 dni po zamówieniu. A na torbe na laptopa czekam juz prawie miesiac...
i dzisiaj dostałem torbe:) wiec niecałe 4 tygodnie to szybko jak na nich:)