Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Ftp Store

12 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
738 Wyświetlenia

hej własnie sobie zamówiłem "klasyczna" bluze z full tilta , czy powaznie czeka sie az 8 tygodnie czy przychodziły wam rzeczy nieco szybciej ??? pozdr

11 odpowiedzi
salyk

Witam,

zazwyczaj rzeczy przychodzą szybciej niż 2 miesiące. Głównie zależy to od gabarytów. Wg mnie to poczekasz lekko ponad miesiąc, ale wiesz... różnie to bywa ;)
Moja zamówienia:
Walizka żetonów, książka, koszulka - lekko ponad miesiąc
karty - 2 tygodnie :D

Pozdrawiam

Powi

ja czekam na paczkę od listopada, pisałem do supportu dwa dni temu ale nic mi nie odpisali >.<

Ja czekałem na bluzę 2 miesiące , a na czapkę czekam już ponad 6 tygodni :D

salyk

Chyba ostatnio mają niezłe poślizgi :f_mad:

Chyba najlepiej zamówić i zapomnieć, a później po dwóch miesiącach mieć zupełnie niespodziewaną niespodziankę. ;)

Thorek

Ja na okulary czekałem półtorej miesiąca, ale tak naprawdę nie ma reguły. Po prostu trzeba zamówić i nie myśleć o tym, aż w końcu przyjdzie :).

cryspin

ja zamawiałem 2 talie kart miesiac temu i przyszyły po niecałych dwóch tygodniach

radsonsc

Napisane przez cryspin
ja zamawiałem 2 talie kart miesiac temu i przyszyły po niecałych dwóch tygodniach

karty to drobnostka i masówka wiec idą szybko. Ja dostałem 7 dni po zamówieniu. A na torbe na laptopa czekam juz prawie miesiac...

radsonsc

Napisane przez radsonsc

Napisane przez cryspin

karty to drobnostka i masówka wiec idą szybko. Ja dostałem 7 dni po zamówieniu. A na torbe na laptopa czekam juz prawie miesiac...

i dzisiaj dostałem torbe:) wiec niecałe 4 tygodnie to szybko jak na nich:)

Shuma87

Ja dostałem wczoraj aparacik Nikona, czekałem około 6 tygodni :)