Witam, mam takie pytanie jak ktos zarejestrowal sie na Full Tilt po promocje $50 Nodeposit to ma mozliwosc korzystania z rakebacku? jesli tak to jaki jest % zwrotu i co ile jest on przelewany na konto
Przenoszę do odpowiedniego działu i proszę na drugi raz tam kierować pytania dotyczące roomów
Pozdrawiam
no a jak zalozylem przez PS na FTP to otrzymam ? mimo ze rejestrowalem sie na promocje no deposit?? jezeli tak to sie kwalifikuje
Czy przez No deposit rozumiesz kapitał startowy 50$?? Jeżeli tak, i użyłeś naszego kodu bonusowego to otrzymasz RB
ok jeeszcze powiedz ile % rakebacku? 27 ? i kiedy jest wyplacany, co miesiac? w jaki dzien
"Net rake jest obliczany z przez Ciebie ugranego rake'u, minus wszystkie bonusy, które otrzymałeś od Full Tilt Poker."
O jakie bonusy chodzi? O depozytowe ? Czyli jak zloze depozyt 500$ dostane 500$ bonusu i dopoki nie wyrobie bonusu nie dostane RB?
Temat był już dyskutowany wielokrotnie na forum. Full tilt poker wylicza net rake od którego obliczane jest 27% rakebacku. Przy obliczaniu tego net rake odlicza od całego ugranego przez Ciebie rake jakieś kwoty za bonusy przyznawane od nich, reloady, odlicza też za zakupy w sklepie. Rakeback jednak dostaniesz co miesiąc bez względu na to czy wyrabiasz bonus, czy nie, jeśli net rake przekroczy 50$.
Pozdrawiam
Nie rozumiem tego co napisales ![]()
W 1 czesci ze mam 27% RB - bonus , czyli jezeli zloze depozyt 500$ to odlicza mi 500$ jezeli tyle ugram ?
A w 2 ze bez wzgledu na bonus i tak dostane RB
Krótko mówiąc kasa jaka dostałeś spowrotem w postaci bonusa jest odliczana od sumy rake który zapłaciłeś, więc dostajesz rakeback i tak, ale naliczany od mniejszej kwoty.
Przykład: żeby wyrobić bonus 500$ zapłaciłeś ogólnie 1500$ rake. 1500 - 500=1000$ i od tej sumy dostajesz 27% czyli 270$ rakebacku.
Pozdrawiam
mam takie pytanie, niestety moje konto na ftp zostalo zamkniete gdyz kiedys tam mialem konto i nagle teraz im sie przypomnialo i co teraz z rakebackiem? mialem ok 4k FTP Points i wychodzilo mi cos $120 rakebacku, mozna ta kwote odzyskac?
Może i można, ale tutaj na pewno tego nie załatwisz. Musisz się z tym zwrócić do supportu FTP. Z doswiadczenia wiem, że starają się iść graczom na rękę, wiec może Ci sie uda
krimeran napisał
mam takie pytanie, niestety moje konto na ftp zostalo zamkniete gdyz kiedys tam mialem konto i nagle teraz im sie przypomnialo i co teraz z rakebackiem? mialem ok 4k FTP Points i wychodzilo mi cos $120 rakebacku, mozna ta kwote odzyskac?
No nie wiem czy to takie proste. Skoro ich oszukałeś i założyłeś drugie konto, żeby otrzymać RB to mogą czasami nie mieć interesu, aby oddać Ci RB.
Skoro FTP nie chce Ci dać, napisz do naszego supportu i zobaczymy co Ci odpowiedzą.
Jeśli to wciąż aktualne to piszę się na flipy, a co czasem można poszaleć.
A poważnie jak jest z rakebackiem, bo ponoć wypłacają w piatki, troche tam poszalełem ostatnio, ale kasy nie dostałem żadnej?