Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Hm2 + Ftp :(

14 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
2,708 Wyświetlenia
Donikk

Mam problem, HH w FT zaznaczone, w HM2 folder zaznaczony, podczas ostatniej sesji wszystko było ok, a teraz pokazuje mi tylko staty przy graczach na których mam jakieś ręce a na reszcie mam 0 rąk i stat, do HM2 ręce importuje, ponieważ widzę, ale na stołach nic się nie wyświetla :(.

Stoły SH

Odpowiedz
Cytat
13 odpowiedzi
Gorevic

Mam to samo. Raz po konfiguracji zadziałało.

Później zaczęły się problemy. HM2 ręce importuje, ale HUD nie działa.

Jakby nie dość tego, HUD pod Pokerstars przestaje działać, kiedy FTP jest też włączone.

Odpowiedz
Cytat
ripper92

U mnie normalnie działa.

Odpowiedz
Cytat
Arystes

U mnie działa wszystko dobrze. Cash, turnieje i rush bez problemów. Może warto poszukać typowych błędów ustawień. HH zapisuje się w języku angielskim? Soft jest w języku angielskim? Uruchamiasz FTP jako administrator?

+ Instalowałeś najnowszy update po restarcie FTP? 7591_Hm2AutoUpdate - Jest to update, który nie pokazał się w HM'ie, trzeba dokonać go ręcznie.

Odpowiedz
Cytat
ripper92

U mnie działa bez update'a.

Odpowiedz
Cytat
Xreis

Napisane przez Arystes
U mnie działa wszystko dobrze. Cash, turnieje i rush bez problemów. Może warto poszukać typowych błędów ustawień. HH zapisuje się w języku angielskim? Soft jest w języku angielskim? Uruchamiasz FTP jako administrator?

+ Instalowałeś najnowszy update po restarcie FTP? 7591_Hm2AutoUpdate - Jest to update, który nie pokazał się w HM'ie, trzeba dokonać go ręcznie.[/quot

zrobiłem wszystko tak jak napisaleś ale mam problem z tym
hud niby sie wyświetla rece w rush cash normalnie zapisuje( w turkach z duzym opuznieniem)
ale nie pokazuje mojego huda ani u góry np 2 czy 3 ostatnich rozdań
dopiero jak odejde od stołu ale bede obserwował wtedy pokaze sie mój hud i ostatnie rozdania
jak wracam do gry znowu wszystko znika

Odpowiedz
Cytat

Ja też miałem problem z hudem ale gdy zrobiłem osobną database do FTP to hula aż miło :D

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
BenitodeSoto

u nie raz jest raz niknie i nie mogę ustalić od czego to zależy, zrobiłem update i nadal tak się dzieje, chyba trzeba poczekać na nową wersję HM2

Odpowiedz
Cytat
HandOnFire

Panowie zrobilem tak jak wyzej polecaliscie , dzialalo przez kilka h i znow lipa ;/ any ideas?

Odpowiedz
Cytat
kustra

Koledzy kochani, czy zamula wam HM2 na rushu? U mnie trzeba czekać ok. 2sek zanim hud się zaktualizuje (gram na 4 stołach), gdzie na zoomie bez problem 8 stołów HM2 ogarnia.

Odpowiedz
Cytat
DjRobi4u

A mi nie działa zakładka 'Active Session' w czasie gry na FTP. Ktoś tak miał? HUD działa, Reports działa, a to jedno nie... Help?

juz naprawiłem /można usunąć/

Odpowiedz
Cytat
hks83

a ja mam problem z HM1 dziala dziala i nagle statystyki sie przemieszczaja do innych graczy wszystko sie miesza nie zalicza turniejow choc rece zbiera itp... pewnie jedyny ratunek uptade hm1 co nie wiem czy nastapi...

Odpowiedz
Cytat
Arecki21

Napisane przez DjRobi4u
A mi nie działa zakładka 'Active Session' w czasie gry na FTP. Ktoś tak miał? HUD działa, Reports działa, a to jedno nie... Help?

juz naprawiłem /można usunąć/

Ktoś wie jak to naprawić, bo mam dokładnie tak samo?

Odpowiedz
Cytat
Arecki21

Nie było pytania, udało mi się to ogarnąć.

Odpowiedz
Cytat