Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

PIN do konta

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
469 Wyświetlenia
radnet

Nie pamietam pinu ktory zakladalem jakies 2 lata temu, w zwiazku z tym napisalem do ich suportu z pomoca..odpisali :
When you've completed these steps, please reply to this email with your
secret question and the answer you provided for it.

For your security, we're unable to provide you with the secret question for
your account. However, to help you remember which one you chose, listed
below are all the possible secret questions:

tu 5 pytan ..

lease reply to this email with the secret question you selected when you
set up your Login PIN along with the response you provided. Once we've
verified this information, you'll receive an automated message from us
confirming you'll no longer need to enter a Login PIN when accessing your
Full Tilt Poker account. Just enter your Login ID and password.

Uczylem sie rosyjskiego w szkole wiec jakby ktos moglby powiedizec co mam robic dalej to bede wdzieczny :)

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi

Wysłali ci 5 pytań, jedno jest właściwe, to które dodałeś zakładając konto. Wyślij im mail z tym pytaniem i odpowiedzią na nie, a usuną pin.

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Napisane przez gonnnog

Wysłali ci 5 pytań, jedno jest właściwe, to które dodałeś zakładając konto. Wyślij im mail z tym pytaniem i odpowiedzią na nie, a usuną pin.

Dokładnie tak jak kolega powiedział, musisz odpowiedzieć na swoje pytanie bezpieczeństwa.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz

Swoją drogą, ja miałem ustawione PIN, ale teraz przy logowaniu nikt o niego nie pytał.

Odpowiedz
Cytat
andrzejL

Ja też nie pamiętałem pinu, w związku z tym napisałem maila do FTP z prośbą o usunięcie go i w załączniku wysłałem skan dowodu osobistego i potwierdzenie wykonania przelewu z konta bankowego jako potwierdzenie adresu. Na drugi dzień dostałem informacje że pin został usunięty. Nie musiałem odpowiadać na żadne pytania.

Odpowiedz
Cytat
radnet

Napisane przez gonnnog

tego tez nie pamietam..oj mam slaba pamiec :)

andrzejl mozesz podpowiedziec jak to zrobic???? czy wystarczy na mail przeslac skan dowodu i jakis rachunek bankowy?

Odpowiedz
Cytat
andrzejL

W moim wypadku wystarczyło, o nic więcej nie prosili tylko napisali maila że PIN został zdjęty.

Dodam tylko że pisałem do nich z maila podpiętego do konta FTP. Poza tym po fakcie dowiedziałem się że FTP wysyłał mailem hasło PIN i znalazłem go na skrzynce.

Odpowiedz
Cytat
radnet

wyslalem 2 skany dowodu ..i napisalem w tlumaczy google zeby mi pin skasowali :)

Odpowiedz
Cytat