witam, ostatnio mam pewien problem grajac na ftp.zdarza sie ze gram nagle ich soft mi sie wiesza.wyskakuje standardowe okienko windowsowskie z raportem o bledach.logujac sie ponownie zdarza sie to wielokrotniee tuz po uruchomieniu.czy ktos wie co jest moze tego przyczyna?z gory dziekuje za pomoc.pozdrawiam
Witam, nie mialem nigdy problemu z okienkiem raportu o bledach - ogolnie polecam Ci wylaczyc raportowanie bledow to moze problem sam sie rozwiaze. Chyba raczej soft FTP nie wini tutaj za bardzo.
Ja tez przy okazji podepne pytanie, czy dziala wam Full Tilt Store w zakladce Cashier? Poza tym ostatnio od dluzszego czasu nie dzialaja takie zakladki jak My Promotions czy turniejowa historia i inne. Macie podobnie?
pozdrawiam
Krzychu:
próbowałeś przeinstalować soft? usuń i zainstaluj na nowo
auralboy:
nie działa mi też właśnie FT store
probowalem i nic.najlepsze ze problem doityczy 2 komputerow ktore nigdy nie mialy ze soba stycznosci, i na rozny7ch sieciach
matahuan:
tzn. nie chodzi o szwankowanie softu, tylko np. Tournament History Request - odpala strone www... a otwiera mi się strona FTP /invalid.php ... macie tak samo?
Może firewall nie pozwala aplikacji na otwarcie przeglądarki? Ja mam tournament history normalnie cacy
przeglądarka sie otwiera na tej stronie: http://my.fulltiltpoker.com/pl/invalid.php
ale skoro piszesz, że u Ciebie wszystko działa to musze coś z tym zrobić. Zrobie reinstal softu jak pisałeś.
/reinstal nic nie dal ;/