Skip to forum
Problem z softem

Notifications
Clear all

[Closed] Problem z softem

6 Posts
5 Users
0 Reactions
678 Views
el33ment

Jak napisałem w temacie, mam problem z softem ftp, a mianowicie - zwiesza mi kompa. Za każdym razem, gdy włączam program, pożera on przez kilka sekund 100% mocy obliczeniowej procesora, po czym... Nic. Gdy próbuję włączyć windowsowy menedżer zadań, komp wydaje głuchy dźwięk z głośnika systemowego i to by było na tyle.

Komputer (a w zasadzie laptop) Lenovo y550, wszystkie sterowniki aktualne, wymagania do uruchomienia sotfu spełnia, żadnych wirusów, trojanów; system Vista Home Premium 32b, aktualizowany na bieżąco, żadnych problemów. Odinstalowałem soft, usunąłem wpisy w rejestrze, zainstalowałem soft, dalej to samo. Skończyły mi się pomysły, więc pytam tutaj, może ktoś miał podobny problem...

5 replies

Hej.

Po pierwsze - świetna sygnatura. Najlepsza jaką do tej pory widziałem.

Po drugie - nie mam pojęcia dlaczego soft wiesza ci maszynę, ale poproszę naszych informatyków o radę.

Pozdrawiam

szakal1910

mam pytanko otóż będąc na platformie tilit nie mogę przez niego połączyć się z internetem np w sprawie informacji o danym turnieju lub tez np zalogować się do turnieju freerol graczy pokerstrartegy czy nawet do działo obsługi klienta może ktoś wie coś na temat pozdrawiam

sojowyjarz

U mojej dziewczyny na laptopie tez tak jest. Program antywirusowy 'zawiesza' wszystko na jakies 3-4 minuty po czym normalnie fulltilt sie wlacza ;)

el33ment

Napisane przez sojowyjarz
U mojej dziewczyny na laptopie tez tak jest. Program antywirusowy 'zawiesza' wszystko na jakies 3-4 minuty po czym normalnie fulltilt sie wlacza ;)

O patrz, o wyłączeniu antywira nie pomyślałem, później sprawdzę, bo teraz jakieś durne freerolle gram na wh ;)
Co dziwniejsze, nie zawiesza mi się cały czas, tylko tak w mniej więcej 3 na 4 przypadki...

OutFreeze

Witam

Tez mam problem z podlaczaniem do stron internetowych z linkow z FTP.
Czy to historia turniejow (Internet) czy rejestracja wymagajaca przejscia do internetu np. Polish Poker Championship.
Pojawia sie wprawdzie okienko przegladarki ale nic sie nie dzieje (pusta strona), bez linku lub jakichkolwiek danych.

Czy moze ktos pomoc i powiedziec co ew. trzeba moze wlaczyc lub wylaczyc aby to dzialalo?
Instalowalem i odinstalowalem zarowno przegladarke jak i soft FTP. Nie bylo poprawy.
Wam Windows XP a przegladarka domyslna jest IE7. Korzystam z McAfee ale nie mam pojecia jak go ew. wylaczyc. Zreszta wczesniej rowniez zapora byla aktywna i nie bylo takiego problemu.

OK, jakos sobie poradzilem, zainstalowalem Google Chrom i jakos poszlo.

milej gry