Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Rake

15 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
1,005 Wyświetlenia
pawel9

Macie już rake zwykle jest w piątek około 21, może ktoś wie kiedy przeleją cotygodniowy rake?

14 odpowiedzi

U mnie podobny problem - brak rake'u ;/

rymopl

ten sam problem :( pytalem supportu (nie wiedzialem ze mozna pisac tickety po polsku :)), powiedzieli ze nalezy sie uzbroic w cierpliwosc.

Ja dostałem. Jak zwykle w piątek wieczorem.

U mnie pisze ze w piatek ok14,30 natomiast w piatek wieczorem tej informacji i kasy nie bylo, dopiero w sobote.

RockyRaccoon

Też czekam.

TehGamer

Wlasnie dostalem. Wedlug PT3 ugralem w tym tygodniu $90 rake i...

To jest wiadomość automatyczna wysłana z serwisu Full Tilt Poker.

Nazwa członka: pokerstrategycc
ID gracza: ShipItOnMyCamel
Data i godzina: 2009-07-13 09:57:47
Numer przelewu: A2P503630F54
Kwota: 2.53

Status: ZATWIERDZONY

Transfer uczestnika programu partnerskiego został zatwierdzony. Środki są dostępne na twoim koncie.

Dziękujemy za korzystanie z serwisu Full Tilt Poker

==

WHAT?!

Sry ale dziennie 10 stolow NL25 1.5h, to nawet na NL10 dostalbym wiekszy : D

EDIT: sry dokladnie $102 raku

Nomedes

TehGamer wydaje mi sie ze rake jest przesylany za poprzedni zamkniety tydzien. czyli zakladajac ze dostales rakeback w piatek to byl to rakeback za zeszly tydzien poniedzialek - niedziela. przynajmniej tak mi sie wydaje.

TehGamer

Zaczalem grac w sobote... ale zgadzaloby sie... wtedy ugralem $9.71, wiec tyle wyjdzie. Myslalem, ze wysla odrazu wszystko na raz.

pawel9

U mnie już jest 29$ dobre i to :)

RockyRaccoon

Też dostałem.

wczoraj wysłałem ticket do supportu poker strategy, odpisali mi że w skrajnych przypadkach można czekać na rake nawet do tygodnia, jeśli minął taki okres to należy się zgłosić do supportu. Co do mnie to dostałem dzisiaj :] to co mi się należało!

qmek85 napisał
U mnie podobny problem - brak rake'u ;/

Gdzie tak macie? Ja tez chce!!!

Jak to jest w koncu z tym rakebackiem? Ktos tu pisal, ze liczy sie okres od wtorku do poniedzialku poprzedzajacego piatek w ktorym wyplacany jest rakeback. Troche to dziwne, bo PT3 w tym okresie pokazuje mi $592,20 rake a rb dzisiaj wplynal na moje konto w wysokosci $275? Wiec "troszke" wiecej niz 27%. Chyba, ze nalezy brac pod uwage statystyke "Monthly Gross Rake" w PT3? Wtedy to by sie zgadzalo...

Urbi23

Dokładnie tak, rakeback naliczany jest od MGR