Macie już rake zwykle jest w piątek około 21, może ktoś wie kiedy przeleją cotygodniowy rake?
ten sam problem
pytalem supportu (nie wiedzialem ze mozna pisac tickety po polsku :)), powiedzieli ze nalezy sie uzbroic w cierpliwosc.
U mnie pisze ze w piatek ok14,30 natomiast w piatek wieczorem tej informacji i kasy nie bylo, dopiero w sobote.
Wlasnie dostalem. Wedlug PT3 ugralem w tym tygodniu $90 rake i...
To jest wiadomość automatyczna wysłana z serwisu Full Tilt Poker.
Nazwa członka: pokerstrategycc
ID gracza: ShipItOnMyCamel
Data i godzina: 2009-07-13 09:57:47
Numer przelewu: A2P503630F54
Kwota: 2.53
Status: ZATWIERDZONY
Transfer uczestnika programu partnerskiego został zatwierdzony. Środki są dostępne na twoim koncie.
Dziękujemy za korzystanie z serwisu Full Tilt Poker
==
WHAT?!
Sry ale dziennie 10 stolow NL25 1.5h, to nawet na NL10 dostalbym wiekszy : D
EDIT: sry dokladnie $102 raku
TehGamer wydaje mi sie ze rake jest przesylany za poprzedni zamkniety tydzien. czyli zakladajac ze dostales rakeback w piatek to byl to rakeback za zeszly tydzien poniedzialek - niedziela. przynajmniej tak mi sie wydaje.
Zaczalem grac w sobote... ale zgadzaloby sie... wtedy ugralem $9.71, wiec tyle wyjdzie. Myslalem, ze wysla odrazu wszystko na raz.
wczoraj wysłałem ticket do supportu poker strategy, odpisali mi że w skrajnych przypadkach można czekać na rake nawet do tygodnia, jeśli minął taki okres to należy się zgłosić do supportu. Co do mnie to dostałem dzisiaj
to co mi się należało!
qmek85 napisał
U mnie podobny problem - brak rake'u ;/
Gdzie tak macie? Ja tez chce!!!
Jak to jest w koncu z tym rakebackiem? Ktos tu pisal, ze liczy sie okres od wtorku do poniedzialku poprzedzajacego piatek w ktorym wyplacany jest rakeback. Troche to dziwne, bo PT3 w tym okresie pokazuje mi $592,20 rake a rb dzisiaj wplynal na moje konto w wysokosci $275? Wiec "troszke" wiecej niz 27%. Chyba, ze nalezy brac pod uwage statystyke "Monthly Gross Rake" w PT3? Wtedy to by sie zgadzalo...