w jaki dzien tygodnia oddawany jest rakeback na full tilt? i jeszcze powiedzcie mi koledzy sympatyczni jak to działa przy wyrabianiu bonusu? dostane ugrany rake minus kwota bonusu uwolnionionego?
od czwartku do piątku, ja ostatnie dwa dostałem w piątek po 18tej.
Wyrobiony bonus jest odejmowany od rakebacku.
Oj Suprys:). To już tyle razy było walkowane:) , wystarczy chwile poszukac.No oki. Rakeback masz wypłacany w piątek( a naliczany do wtorku zdaje się).Ugrany bonus jest odejmowany od zapłaconego przez tydzień rake.Od reszty masz 27% zwrotu.Pozdrawiam
rakeback wypłacany jest raz w tygodniu w piatek. Z reguły w godzinach wieczornych. Obejmuje on dni od wtorku do poniedziałku. Zsumuj sobie pkt strategy z tego okresu, podzil to przez dwa pomnóż przez 0,27 i już masz ile dostaniesz:)
MarioAK napisał
rakeback wypłacany jest raz w tygodniu w piatek. Z reguły w godzinach wieczornych. Obejmuje on dni od wtorku do poniedziałku. Zsumuj sobie pkt strategy z tego okresu, podzil to przez dwa pomnóż przez 0,27 i już masz ile dostaniesz:)
ehm nie moge dodac konta FT do ps czy jest przlicznik z ft points na kase moze?
Zdaje się 7FPP to 1 $ zapłaconego raku.Nie liczą się punkty dodane za happy godziny.Chyba nie pomieszałem?