Czy ktoś może orientacyjnie podać ile można dostać kasy z RB grając około 10000 rozdań miesięcznie na NL50 FullRing?
WOW!!! Ja myślałem że 40, może 50, ale jeżeli to aż tyle, to zastanowię się nad zmianą roomu na FTP. Jeżeli można być ok 3BI na plusie z samego rakebacku to to jest... WOW!!! brak mi słów.
sproboj na poker kings, rakeback masz 30% a poziom jest tak niski, ze z samej gry bedziesz 15BI do przodu ![]()
jedyny minus to nienajlepsze oprogramowanie
toony122 napisał
sproboj na poker kings, rakeback masz 30% a poziom jest tak niski, ze z samej gry bedziesz 15BI do przodu
jedyny minus to nienajlepsze oprogramowanie
z bonusem 50%
Vernoon napisał
Poziom gry na PokerKings jest niższy niż przy stołach na PartyPoker ?
Kazdy room z Boss media (nie wspominajac o ongame) ma nizszy poziom niz PartyPoker
1. Na FTP Rakeback spory możesz dostać ale pamietaj, że pobierają oni największy rake na rynku
2. Bossmedia faktycznie poziomem nie powala ale soft jest tragiczny. Kiedyś bardzo lubiłem tam grać, ostatnio nawet wplacilem tam kase. Uciekłem po 2 dniach. Ministoły to jakieś nieporozumienie, nie wiem jak można tak zepsuć soft :/
Mogę porównać poziom NL50 SH na PP i PS. I doszedłem do wniusku, że na PS NL50 równa się na Party NL25.
Niestety nie mogę znaleźć na PP tylu fishy jak na PS gdzie ludzie grają 90/10 po 100 rękach i went to showdown 70%
MoroP muszę się z tobą zgodzić. Gram już na FTP, ale poziom jest znacznie wyższy niż na Stars. Jak narazie nie mogę sobie poradzić z agresją przeciwników. Gdy zagrywam contibet to jestem zaraz przebijany, jak coś trafię to przeciwnicy foldują. Na stars granie jest sporo łatwiejsze. Ale ten rakeback jest kuszący. Trochę jeszcze pogram i będę wiedział co z tego wychodzi.