Witam
Mam pewien problem. Mianowicie swoją przygodę z poksem zacząłem zanim usłyszałem o Poker Strategy. Efektem tego jest brak jakiegokolwiek rakebacku. Początkowo nie sprawiało mi to dużego kłopotu na mikrostawkach. Teraz gdy cykam po kilka stołów sng naraz po 10$+1$ to już boli. Ciężko mi jest też zmienić pokeroom, Full Tilt Poker daje rade:) (nie mówiąc o tym, że mam już konto na starsach). Przez waszą stronke oczywiście nie da się już nic zrobić z istniejącym kontem. Mam w takim razie pytanie: czy istnieją jakieś stronki które można powiązać z istniejącym kontem w celu zwrotu rake’u??? Z góry dzięki za odpowiedź!
Witam, żadna inna strona typu PS jak i również poker room nie zgodzi się na przypisanie istniejącego konta do jakiegokolwiek affiliate. Na Twoim miejscu rozważył bym przenosiny na platformę Cake Poker. Uzyskałbyś RB 33% oraz bonus od depozytu. Więcej informacji na temat Cake Poker możesz uzyskać pod tym linkiem http://pl.pokerstrategy.com/cake-poker Pozdrawiam.
Istnieje jakaś strona, która ma kontakty z FTP i daje radę przypisywać ludzi pod Rakeback. Ten wątek się już przewijał. Sam nie pamiętam dokładnie o jaką stronę chodziło, ale może ktoś tutaj będzie pamiętał.
Cake poker ok. Tylko, że tam 1 stolik sng zapelnia sie dluuugo, nie wspominając o kilku na raz... nawet w szczycie jest ciężko.
Na innym forum pokerowym widziałem kiedyś jakiegoś affilate, który przypisywał istniejące już konta do rakebacku, ale nie podam Ci nazwy, bo raz że nie pamiętam, a dwa że na pewno byłoby to niezgodne z regulaminem. Poszukaj a może znajdziesz
Tu zadam pytanie bo to dotyczy troche rakebacku.
Chcę zamówić coś ze sklepu za 15k pkt, czy ktoś wie jak mi to na rakeback wpłynie?
Tylko nie chce wiedzieć jak się komuś wydaje tylko jak jest rzeczywiście.
Cytuję FAQ
Walutą obowiązującą w sklepie Full Tilt Poker są Full Tilt Points, czyli w skrócie FTP. Zakupy odejmowane są od otrzymywanego rakebacku w ilości $0.00135 za jeden FTP.