Przejdź do forum
ring game ticket

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

ring game ticket

10 Posty
7 Użytkownicy
1 Reakcje
1,351 Wyświetlenia
rjablo

mam taki ring game tiket 5s, ale za bardzo nie gra cash, wrecz wcale; na jakiej zasadzie ten tiket dziala?
rozumiem, ze wchodze na stol z 5s i kiedy ten tiket nie jest juz tiketem a staje się kaską? troche niejasno, ale chyba wiadomo o co mi chodzi, chce miec kase a nie tiket tylko do grania cash.

jak rozumiem, co wygram na cashu powyzej 5s, to juz jest zywa gotowka, a ten tiket trzeba jakos przemielić grą? obrócić raz postawić za wszystko czy ileś pkt wyrobić?

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
rjablo

ok już rozumie, trzeba przemielić za 125 ftp zeby to na kase zrealizowac.
sporo siepania - 12.5s prowizji w turniejach.

Odpowiedz
Cytat
rjablo

ale jeszcze dla upewnienia: jak rozumiem, to ja mam wyrobić tym tiketem 125 ftp, zeby go odblokować, a nie że po prostu wyrobić na czymkolwiek (np. na sitkach) 125 ftp?

Odpowiedz
Cytat
dilmah77

Możesz za ring game ticket tylko grac cash, jak wyrobisz na tym tickecie 125 pkt to 5$ ( albo tyle ile Ci z niego zostanie ) będzię już jako Twoja kaska.
Liczą sie tylko te punkty które wyrobisz tylko i wylacznie na tym tickecie.

Odpowiedz
Cytat
kleko91

Wg mnie musisz tym własnie ticketem nabić 125 ftp, żeby go uwolnić i otrzymać 5$.

Odpowiedz
Cytat
mareczek000

Kupujecie Ring Game Tickety? Jakie kupować do gry na nl10? Wydaje mi się, że najlepsze będą te na 25$. Bo jak kupowałem te za 10 to następne sesje musiałem grać niepełnym stackiem. Do tego ticketu nie da się dołożyć kasy i grać pełnym bui inem gdy mam ticket o wartości np. 8$

Odpowiedz
Cytat
123malpa456

HEJ. Mam troche FTP na tym poker roomie. Chciałem kupić bilety i trochę pograć. Działają one na speed pokerze?

Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam

Dzieki Rinnok :fdrink

Odpowiedz
Cytat
Rinnok

na speed nie ale na rush tak :P

Odpowiedz
Cytat
boxer82

Ja przypominam że jeżeli przez tydzień nie zagrasz tym ticketem to on przepada w całości (moze ci zostaj jeden punkt do wyrobienia ale i tak przepadnie) wiec zastanówcie sie czy warto brac przed świetami (chyba że ktos wie że bedzie grac to spoko)

Odpowiedz
Cytat
Rinnok

ale starczy chwile pograc raz w tygodniu by nie przepadl..:P

Odpowiedz
Cytat