Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Snowroll

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
924 Wyświetlenia
Moderator
kloda1

Snowroll

Co tydzień dokonuj wpłat z kodem bonusowym, aby wziąć udział w losowaniu z pulą 10 000 $. Do wygrania w każdym są wczasy VIP warte 7500 $ oraz bilety cash o łącznej wartości 2500 $.

Dodatkowo, jeśli grasz cash, a karty nie idą po twojej myśli, Snowroll bez żadnych wymówek zrekompensuje Ci do 25 $ strat.

Jak to działa

Tylko kilka kroków dzieli Cię od biletu na wczasy VIP:

Tydzień 1

• Złóż depozyt, korzystając z kodu bonusowego Snow1 w okresie poniedziałek, 4 stycznia - niedziela, 10 stycznia, aby zostać automatycznie zakwalifikowanym do losowania w tym tygodniu
• Zagraj przynajmniej 50 rozdań stołach cash (stawki 0,50 $/1 $ i niższe) przed 23:59 ET w niedziele, 10 stycznia, aby mieć możliwość otrzymania rekompensaty strat od Snowroll

Tydzień 2

• Złóż depozyt, korzystając z kodu bonusowego Snow2 w okresie poniedziałek, 11 stycznia - niedziela, 17 stycznia, aby zostać automatycznie zakwalifikowanym do losowania w tym tygodniu
• Zagraj przynajmniej 50 rozdań stołach cash (stawki 0,50 $/1 $ i niższe) przed 23:59 ET w niedziele, 17 stycznia, aby mieć możliwość otrzymania rekompensaty strat od Snowroll

Na koniec każdego tygodnia otrzymasz zwrot strat poniesionych na odpowiednich stołach cash do 25 $.

Co tydzień, gracze którzy wykonają odpowiedni depozyt, zostaną zakwalifikowani do losowania, w którym główną nagrodą będą wczasy VIP warte 7500 $. Dodatkowo do wygrania będą bilety cash o łącznej wartości 2500 $.

Pakiet VIP

W kwietniu w Austrii odbędzie się Snowbombing - najlepszy muzyczny festiwal na śniegu. Dnie spędza się jedząc na nartach bądź snowboardzie, a w nocy słucha się muzyki w niecodziennych miejscach, takich jak igloo czy leśna polana.

Pakiet Full Tilt Snowroll VIP zawiera:

• Wstęp na festiwal Snowbombing dla dwóch osób
• 3000 $ w gotówce na koszty podróży i dodatkowe wydatki
• 5 nocy w Hotelu Berghof dla dwóch osób (4-9 kwietnia, 2016)
• 6 godzin lekcji snowboardu
• 5 dni darmowej wypożyczalni sprzętu narciarskiego
• Wejściówka do The Arctic Disco
• 5-dniowy karnet na wyciąg

Naprawdę warto!

Jeśli nie masz jeszcze konta na Full Tilt, kliknij tutaj, aby je utworzyć.

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
pawel1803

Jeśli jakieś 2 tygodnie temu robiłem wpłatę na full tilt, to jeśli teraz zrobię kolejną mój bonus zostanie uznany tak? A jeśli chodzi o kwotę przelewu, to mogę wpłacić minimum czyli 10 dolców? Czy są jakieś limity?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Hej,

Nie ma informacji, że musi to być pierwszy depozyt, więc możesz wziąć udział w promocji.
Minimalna wpłata jest różna dla danej metody płatności. Nie wiem jaką wybrałeś, ale wystarczy minimalny depozyt.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat