Skip to forum
Stack na micro

Notifications
Clear all

Stack na micro

10 Posts
5 Users
0 Reactions
1,616 Views

Witam,
zacząłem dopiero grę w pokera na FT (FR NL2) i w ogóle :f_smile: Mam trywialne pytanie - jak ustawić / zmienić wielkość wpisowego przy ponownym wejściu do gry, gdy w poprzedniej grze wygrało się i zwiększyło stack? Przy ponownym wchodzeniu do gry mam zablokowane pole zmiany wpisowego i mogę wejść tylko z zwiększonym stackiem. Nie chcę mieć powiększonego stacka o wygraną z poprzedniego stołu. Na PokerStars nie ma z tym problemu, a na FT nie wiem jak to zmienić.
Pozdrawiam
Mariusz - początkujący pokerzysta :f_smile:

Reply
9 replies
Skibcio

Witaj MariuszGr,

Jeśli wchodzisz na ten sam stół to będziesz musiał wpłacić kwotę jaką miałeś gdy z niego schodziłeś. Tak jest na każdym poker roomie. Na PokerStars mogłeś tego nie zauważyć bo stołów jest dużo więcej i nie siadałeś do tych samych stolików.

Po pewnym czasie ograniczenie to się zeruje.

Pozdrawiam.

Reply

Wielkie dzięki za wyjaśnienie. Rzeczywiście nie zauważyłem tego wcześniej, bo pewnie nie miałem takich sytuacji.

Pozdrawiam,

Reply

tak zrobili na ftp nie da sie wejsc na zaden stol z mniejszym stackiem nawet na rush jak wygrasz 5bi to wchodzac na nastepny stol musisz wejsc z 5bi na zadnym innym roomie nie ma takich wymagan.poprostu ps i ftp ida juz w absurdy zeby tylko zwiekszyc zyski i utrudnic gre regom.

Reply

na ftp chciałem się pobawić strategią mid stack, ale co widzę i czytam nie da się zmniejszyć stacka jak już coś wygram.
Dzięki edziu23 za info.
Mam wrażenie, że na ftp na micro mniej jest regularsów niż na pokerstarsach, mniej Rosjan, ale może to tylko wrażenie.

Reply

Musze jeszcze dodac ze tak mam na mobile nie wiem jak jest na zwyklym komputerze

Reply
YsiuM

Chciałem dokładnie o to samo zapytać, ale widzę w tym temacie wszystko się wyjaśniło.
Może jest to na pewien plus bo pamiętam na sieci iPoker (jak grałem pół rok temu, ale wątpie że się zmieniło) szybkie rozgrywki były zdominowane przez shorty i ciężej było o maksymalizacje zysków .

Czy wiadomo po jakim czasie to ograniczenie się zeruje ? Bo jeżeli skończę sesję późnym wieczorem i zaloguje się rano to mogę ponownie wkupić się za dowolną kwotę

Reply

Na FTP następnego dnia jak gram już nie mam powiększonego stacka (gra na NL2). Ale nie wiem o której godzinie jest zerowanie.

Reply
MrBaikal

MariuszGr
po około 2h już można grać normalnie - tak mi to jakoś wychodzi na zoomie

Reply

Dzięki MrBaikal za info:f_biggrin:

Reply