za pozno zauwazylem i moge zrobic maksymalnie 24 dni 1 dzien mi brakuje do 50$
tylko 25$ dalo by sie jakos ugadac z FTP aby dali cale 50$ bo i tak gralem caly wrzesien tylko nie zapisalem sie odrazu do tej promocji ;p
Miałem taką sytuację: otwieram dwa stoliki gram, nagle straciłem połączenie z netem, odzyskałem po 2 h, czy już ten dzień nie będzie się wliczał w promocję? Czy może mogę dalej grać i punkty będą nabijane?
I wie ktoś dlaczego teraz na PokerStars jest 77 tysięcy graczy i 11 tysięcy stolików, a na FTP 34 tysiące graczy i 17 tysięcy stolików? Więcej HU się gra na FTP czy na Starsach ludzie są zalogowani, ale nie grają?
to i ja mam pytanie, trochę z innej beczki, ale też dotyczące promocji Take2:
czy ktoś wie kiedy wypłacane są pieniądze z promocji? tzn od razu po wyrobieniu 25 dni, czy dopiero w październiku?
i drugie pytanie: czy te 50$ będzie wypłacone od razu w jednej racie, czy w częściach?
ja juz wyrobilem i jeszcze nic nie dostalem wiec pewnie dopiero w pazdzierniku. biggest bonus ever byl wyplacony ( przynajmniej dla mnie ) w całosci za jednym zamachem, wiec przypuszczam ze z take2 bedzie tak samo. pozdro
ja też niestety wyrobie tyko 25$ :/ a mogłem spokojnie 50$ ... łatwa kasa ... no ale cóż
wypłacą pewnie pod koniec września
Z regulaminu Take2:
Punkty premiowe zostaną dodane do konta w ciągu sześciu godzin po ich zdobyciu, a gotówka zostanie dodana na koncie po zakończeniu promocji
pisalem e-mail i nic nie da sie zrobic brakujemi tylko 1 dzien ;p ale co zrobic ![]()
Kasa jest wyplacona po skonczeniu promocji
no własnie trzeba jeszcze grać?
bo narazie zaliczyłem wszystko, tylko nie wiem czy to cały miesiac trzeba grac czy tylko 25 dni?
Czy wiecie czy "dzień grania" jest liczony wg. naszego czasu czy tego ich dziwnego? Chodzi dokładnie o to, że grałem wczoraj trochę po północy i możliwe że dziś zagrać mi się nie uda. Czy mimo to dzień pod tytułem 'dzisiaj' zaliczę do udanych?
Niestety musisz jeszcze znalezc z 5 minut na grę, ponieważ wczorajsza gra po północy nie wliczy Ci się jako 30 września.
No dopsz, udało mi sie instalnąć soft i ugrac jak sie okazuje 0,12 bonusowego punkta a co za tym idzie kwadracik z datą 30 Września zakolorował się na niebiesko.
Nadal jednak mam w liczbie dni zaliczonych 9 - pamiętacie? liczba dni zmienia się po pełnej dobie?
tia, ja tez... i co z tego. Razem z bonusem mialem juz wchodzic na NL50 a dziwnym trafem jestem -4bi za dzisiaj. Taki los...