Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] take 2

53 Posty
39 Użytkownicy
0 Reakcje
4,207 Wyświetlenia
Neoko

za pozno zauwazylem i moge zrobic maksymalnie 24 dni 1 dzien mi brakuje do 50$ xD tylko 25$ dalo by sie jakos ugadac z FTP aby dali cale 50$ bo i tak gralem caly wrzesien tylko nie zapisalem sie odrazu do tej promocji ;p

52 odpowiedzi

najlepiej napisz do supportu FTP

Miałem taką sytuację: otwieram dwa stoliki gram, nagle straciłem połączenie z netem, odzyskałem po 2 h, czy już ten dzień nie będzie się wliczał w promocję? Czy może mogę dalej grać i punkty będą nabijane?

I wie ktoś dlaczego teraz na PokerStars jest 77 tysięcy graczy i 11 tysięcy stolików, a na FTP 34 tysiące graczy i 17 tysięcy stolików? Więcej HU się gra na FTP czy na Starsach ludzie są zalogowani, ale nie grają?

kozak567

zapytaj o to wrozki czemu jest wiecej stolikow :D

nazwauzytkownika

to i ja mam pytanie, trochę z innej beczki, ale też dotyczące promocji Take2:

czy ktoś wie kiedy wypłacane są pieniądze z promocji? tzn od razu po wyrobieniu 25 dni, czy dopiero w październiku?
i drugie pytanie: czy te 50$ będzie wypłacone od razu w jednej racie, czy w częściach?

klz03

ja juz wyrobilem i jeszcze nic nie dostalem wiec pewnie dopiero w pazdzierniku. biggest bonus ever byl wyplacony ( przynajmniej dla mnie ) w całosci za jednym zamachem, wiec przypuszczam ze z take2 bedzie tak samo. pozdro

rumbacz

to ja mam jeszcze pytanie, kiedy bedzie jakas nowa promocja?

ja też niestety wyrobie tyko 25$ :/ a mogłem spokojnie 50$ ... łatwa kasa ... no ale cóż

wypłacą pewnie pod koniec września

Z regulaminu Take2:

Punkty premiowe zostaną dodane do konta w ciągu sześciu godzin po ich zdobyciu, a gotówka zostanie dodana na koncie po zakończeniu promocji

Neoko

pisalem e-mail i nic nie da sie zrobic brakujemi tylko 1 dzien ;p ale co zrobic xD

Kasa jest wyplacona po skonczeniu promocji

rumbacz

no własnie trzeba jeszcze grać?
bo narazie zaliczyłem wszystko, tylko nie wiem czy to cały miesiac trzeba grac czy tylko 25 dni?

radsonsc

trzeba grac tylko 25 dni

Czy wiecie czy "dzień grania" jest liczony wg. naszego czasu czy tego ich dziwnego? Chodzi dokładnie o to, że grałem wczoraj trochę po północy i możliwe że dziś zagrać mi się nie uda. Czy mimo to dzień pod tytułem 'dzisiaj' zaliczę do udanych?

jest wg "tego ich dziwnego" czasu

Thorek

Niestety musisz jeszcze znalezc z 5 minut na grę, ponieważ wczorajsza gra po północy nie wliczy Ci się jako 30 września.

No dopsz, udało mi sie instalnąć soft i ugrac jak sie okazuje 0,12 bonusowego punkta a co za tym idzie kwadracik z datą 30 Września zakolorował się na niebiesko.

Nadal jednak mam w liczbie dni zaliczonych 9 - pamiętacie? liczba dni zmienia się po pełnej dobie?

musisz miec 1 bonusowy pkt i na niebiesko ale do tego jeszcze ptaszek

Dzieki za pomoc, operacja się udała, 1.06 punkta nabite :D

Toluvel

kto się załapał na 50 baksów ?

Bo ja tak ;)

tia, ja tez... i co z tego. Razem z bonusem mialem juz wchodzic na NL50 a dziwnym trafem jestem -4bi za dzisiaj. Taki los...