Przejdź do forum
Zmiany w oprogramow...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Zmiany w oprogramowaniu

13 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,010 Wyświetlenia

Fulltilt wprowadza czesto zmiany w oprogramowaniu, dzis po updatecie wprowadzili strasznie wkoorwiajaca opcje tzn kiedy zgarniasz pota w okienku w ktorym widnieje rozmiar stacka pojawia sie napis Winner. Strasznie jest to denerwujace a zwlasza jak sie gra HU'py pare godzin. Da rade to jakos wylaczyc?

Natomiast mozna ich pochwalic za nowa opcje tj. po showd. wyrozniaja karty ktore biora udział w ukladzie

Odpowiedz
Cytat
12 odpowiedzi

Mam pytanie odnośnie znaczka N (New to the Game) pojawiającego się przy ilości graczy w lobby. Chodzi o to że stół jest zarezerwowany tylko dla nowych graczy czy znaczek pokazuje się w momencie gdy przy stole usiądzie jakiś świerzak? :)

Odpowiedz
Cytat
4greg4

Napisane przez raf86i
Mam pytanie odnośnie znaczka N (New to the Game) pojawiającego się przy ilości graczy w lobby. Chodzi o to że stół jest zarezerwowany tylko dla nowych graczy czy znaczek pokazuje się w momencie gdy przy stole usiądzie jakiś świerzak? :)

Ja sądzę że to jest początek segregacji graczy.

Odpowiedz
Cytat
airwee

New to the game to NIE segregacja graczy. To opcja - dobrowolna - dla początkujących na spróbowanie "nowych odmian". Jeśli w danej odmianie gry stolikowej NIE masz więcej jak 2000 rozdań to możesz zagrać na specjalnych stolikach, dostępnych tylko dla graczy o podobnej sytuacji (czyli takich, którzy też nie rozegrali jeszcze tylu rozdań, lifetime). Turniejowo limit ten wynosi 75. Zatem jeśli ktoś z Was zechce spróbować grać w PLO a nigdy dotąd nie grał to może zagrać na specjalnie odznaczonych stołach do tego celu.

W takich grach macie więcej czasu na decyzję a maksymalnie można rozgrywać dwie "gry" naraz.

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz

To by akurat było spoko.

Odpowiedz
Cytat
domycia

Ciekawe, że mogę grać na stołach New to game, a mam rozegrane znacznie więcej niż 2k hands w PLO :P

Odpowiedz
Cytat
CichyGrzmot

Dziala Wam soft?

Odpowiedz
Cytat
domycia

Napisane przez CichyGrzmot
Dziala Wam soft?

Właśnie miałem pisać o to temat...
Black friday part 2? :D

Odpowiedz
Cytat
kobitka24

nie

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz

Napisane przez domycia
Ciekawe, że mogę grać na stołach New to game, a mam rozegrane znacznie więcej niż 2k hands w PLO :P

Może chodzi o 2k hands na tych stolikach.

Odpowiedz
Cytat

Chodzi o stoliki, bo wczoraj właśnie zablokowali mi dostęp do nich. Strasznie wielka szkoda... :f_cry:

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz

Właśnie. Trzeba przeczekać, aż wszyscy regowie wykorzystają limit i zostaną prawdziwe rybki ;)

Odpowiedz
Cytat

Też mogłam wcześniej na taki pomysł wpaść. To był piękny okres w mojej pokerowej karierze, szkoda tylko że taki krótki. :f_cry:

Odpowiedz
Cytat